Vesterlundvej 107, 6830 Nørre Nebel

6830 vesterlundvej 107 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stråtækt perle nær Tipperne. Mulighed for kunstnerisk udfoldelse og mindre dyrehold m.v.

Lige midt i den allermest karakteristiske og samtidig mest ultimative vestjyske natur finder du denne stråtækte perle. Du er nærmeste nabo til Tipperne, der er et fredet og meget anerkendt fuglereservat og samtidig en halvø beliggende~ i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her er landskabet fladt, og der er altid langt til horisonten. Samtidig er du beliggende som nabo til Nyminde Plantage, der på samme vis som Blåbjerg Klitplantage har sit helt særegne landskab med sandbund samt fyrretræer i letkuperet, ofte lyngklædt terræn.

Denne smukke og nænsomt renoverede smukke perle indeholder landskaber fra begge verdener: Det flade terræn og samtidig det kuperede klitlandskab på de cirka 1,3 hektar jord, som er beliggende vest for selve bebyggelsen.

Her har du og din familie masser af muligheder for at skabe rammerne om det frie liv. Her er mulighed for kunstnerisk udfoldelse. Her er mulighed for mindre dyrehold. Her er mulighed for masser af fordybelse og kreativitet. Og har du og familien blot brug for masser af gode kvadratmeter og lidt luft under vingerne, er denne mulighed ligeledes til stede.

Ejendommen består af to bygninger: Den oprindelige stråtækte vinkelbyggede beboelsesejendom samt den klassiske længebygning med tagpap og solceller.

Selve beboelsen er opdelt i to afdelinger: Der er selve indgangspartiet, der giver adgang til husets stue, hvor der er karnap og dejligt lysindfald, ligesom der er køkken/alrum i denne afdeling. Der er tale om et rigtigt landkøkken, som er lavet i respekt for husets øvrige stil. Stuen og køkken/alrummet er elegant og funktionelt adskilt med en masseovn.

Den anden afdeling af selve beobelsen åbner sig via fordelingsgangen, der giver videre adgang til badeværelse og bryggers samt et godt værelse og et stort soveværelse.

Beboelsen udmærker sig – udover samtidig at være energivenlig – ved, at rustiklofterne overalt går til kip.

Den senere opførte garagebygning består af en carport samt rigtig gode potentielle beboelseskvadratmeter … ja, faktisk er der et åbent køkken/alrum samt en god stue, ligesom der er to værelser og badeværelse i denne fløj. De to bygninger adskilles af en hyggelig og samtidig læfyldt og solrig gårdhave med smukke trædesten.

En smuk og egntypisk ejendom med masser af autencitet. Ejendommen er energimærket med B, hvilket må siges at være særdeles flot for denne type ejendom.

Kontakt mig meget gerne for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vesterlundvej 107 , 6830 Nørre Nebel2.595.000 kr.18.052 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.930 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 130 ㎡Grund: 13205 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x