Drudvangen 5, 5492 Vissenbjerg

5492 drudvangen 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og velholdte ejendom i naturskønne omgivelser!

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/9 – klik på billede –

Denne solide villa i Andebølle har modstået alle boligtrends fra 1987 og er opført i en klassisk stil, der iscenesætter den rummelige villa med en charmerende og nærmest romantisk stil. Boligen er dertil overvejende opdateret og fremstår derfor indflytningsklar, mens et stort disponibelt rum på førstesalen giver jer gode betingelser for at udvide boligarealet, hvis de 151 m2 ikke slår til i længden.

Men først og fremmest får I en bekvem adresse i et hyggeligt landsbysamfund fire kilometer fra alle fornødenheder i Vissenbjerg. Endvidere iscenesættes naturen smukt omkring jer, og det opleves måske allerbedst ved, at jeres egen baghave grænser op til en lille sø, som ud over at være en smuk tilføjelse også bidrager til at lokke det lokale dyreliv forbi.

Haven er på 978 m2, og den er anlagt med sans for det harmoniske. Det betyder blandt andet, at terrasserne på begge sider er smukt indrammet af hæk eller grønne bede, men haven rammer den perfekte balance, hvor den samtidig er nem at holde. Fra havepavillonen har I desuden udsigt ned over søen, så I får det hele med af den naturskønne beliggenhed.

Rødstensvillaen er opgraderet med solceller, der giver et energivenligt bidrag til den samlede forbrugsøkonomi, og indenfor er inventaret i de fleste rum ligeledes moderniseret, så I kan flytte ind med det samme. De 151 m2 fordeler sig med 119 m2 i stueplan og 32 m2 på førstesalen, som er indrettet med et enkelt værelse og et badeværelse. Reposen skaber også forbindelse til det gode loftrum, der er på 44 m2. Tre gode værelser og et moderniseret badeværelse er på plads i stueplan, hvor I også finder et bryggers og en entré med trappe til første sal. I sidste ende er det dog den store opholdsafdeling, der må siges at være boligens bedste rum. Her får I en lys vinkelstue i åben forbindelse med køkkenet, der fremstår stilfuldt med mørke elementer, en lys bordplade og frithængende emhætte med kulfilter.

Under en halv time skal afsættes for at nå centrum af Odense eller Jyllandssiden af Lillebælt, så det pendlervenlige udgangspunkt fornægter sig heller ikke. Så alt i alt er her tale om en skøn ejendom, der fortjener en fremvisning. Kontakt os med det samme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Drudvangen 5 , 5492 Vissenbjerg1.995.000 kr.12.619 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.458 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 151 ㎡Grund: 978 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1987Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x