Øvej 6, 5550 Langeskov

5550 ovej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ejendom med muligheder

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/9 – klik på billede –

Øvej 6 i Kappendrup er en charmerende ejendom, der kombinerer idyllisk landliv og med mulighed for moderne bekvemmeligheder.

Huset har en indbydende atmosfære og er perfekt til både familielivet og socialt samvær. Med fire værelser tilbyder det masser af plads til både børn og gæster, og de store vinduer sørger for, at naturligt lys strømmer ind i hele boligen.
Den fantastiske grund omkring huset er en sand perle.

Den frodige have indbyder til leg og afslapning, og der er rigeligt med plads til at nyde udendørslivet. Forestil dig sommerfester med grill, legende børn eller stille stunder i solen. Mulighederne er mange, og grunden giver mulighed for at indrette hyggelige udeområder, hvor man kan nyde naturen.

Husets indretning giver også mulighed for et køkken/alrum, hvor familien kan samles om madlavning og hyggelige stunder. Det åbne rum kan tilpasses til dine ønsker, og der er masser af plads til at skabe et hyggeligt samlingspunkt.

Denne ejendom er ideel for dem, der ønsker at trække sig tilbage fra byens larm, men stadig have adgang til alle nødvendige faciliteter. En sjælden mulighed for at finde et sted, der virkelig føles som hjem.

Øvej 6 er ikke blot en bolig, men et hjem, hvor minder skabes og liv leves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Øvej 6 , 5550 Langeskov995.000 kr.5.079 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.715 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 169 ㎡Grund: 4775 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1930

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x