Vagtelvænget 9, 5550 Langeskov

5550 vagtelvaenget 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar og overskuelig villa for enden af lukket vænge

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/9 – klik på billede –

Den flotte stand er umulig at tage fejl af. Faktisk springer den jer i øjnene, straks I træder indenfor på Vagtelvænget 9. Men lad ikke den moderne indretning overskygge alle de andre kvaliteter, som denne etplansvilla kan præstere. Trods sin overkommelige størrelse er boligen nemlig meget veludnyttet, og I får endda en rolig adresse for enden af et lukket vænge i Langeskov.

Først og fremmest kan I glæde jer til en villa, der bare fungerer. Den oprindelige ejendom fra 1969 har gennemgået mange faser i sin udvikling frem mod den bolig, I møder i dag. I 1988 blev den integrerede garage ombygget, og de 28 m2 med høj rejsning giver fine muligheder for meget andet end parkering. Ligesom huset er garagen også opført i gule mursten, så der er en god sammenhæng mellem bygningsdelene.
Derudover er der både renoveret køkken og badeværelse samt fået skiftet taget i 2019.

Selve boligarealet lyder på 96 m2, men pladsen synes afgjort af mere. Indretningen deler huset i to nogenlunde lige afsnit, der tager sig af henholdsvis værelser og opholdsrum. En lille pistolgang leder videre til boligens tre værelser, og fra gangen tilgår I desuden et lyst klinkebadeværelse med bruseniche og pænt inventar.

Anderledes åbent er det store opholdsområde, der samler køkkenet og stuen. Køkkenet er fra Vordingborg og byder på lyst, moderne inventar og indbyggede spots, mens stuen har udgang til haven og endda en indbygget slagbænk, der giver en virkelig god udnyttelse af pladsen. Et praktisk bryggers kommer I heller ikke til at mangle, og det pæne, lyse rum har rigelig plads til vaskefaciliteter.

Den tilhørende have er perfekt anlagt, og på turen rundt om huset møder I flere forskellige udemiljøer. I får således flere overdækkede terrasser, mens den veletablerede beplantning inddeler haven i flere fine sektioner. Alligevel er den overskuelig at holde, så grundens 819 m2 bliver aldrig en byrde.

Måske er I en ung familie. Måske har I planer om, at villaen skal være stedet, hvor I bliver det. Eller måske kommer I fra noget større. I alle tilfælde er Langeskov et godt udgangspunkt, hvor I finder alle fornødenheder inden for byskiltet, mens E20 og statsbanerne giver jer nem adgang til Odense og resten af regionen.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vagtelvænget 9 , 5550 Langeskov1.650.000 kr.15.544 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.704 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 96 ㎡Grund: 819 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x