Skaarupvej 12, 9610 Nørager

9610 skaarupvej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skaarupvej 12 og nr. 14, Ravnkilde

To udlejningshuse i trygt landsbymiljø

Husene har en samlet størrelse på 246 kvadratmeter og ligger på en grund på 788 kvadratmeter. Dette giver rigelig plads til både beboelse og udendørs aktiviteter. Den nærmeste skole og daginstitution ligger begge i Ravnkilde, hvilket gør det ideelt for familier med børn.

Nr. 12 Har i stueplan et køkken/alrum med stor åbning ind til to stuer, som sikre at hele familien kan være med i hverdagens gøremål. Derudover er der et badeværelse. Første salen har 3 store værelser samt et mindre værelse, herudover er der en tilhørende garage/værksted. Ydermere er der en fin stor vaskekælder.

Nr. 14 Har et køkken med mulighed for spiseplads, samt en stor stue, badeværelse med bruseniche. Ydermere er der to store værelser, samt et mindre værelse, som kan bruges som kontor eller disponibel rum, kun fantasien sætter grænser.

Ravnkilde er kendt for sit aktive foreningsliv og har en række faciliteter, der gør hverdagen nem og bekvem. Her finder du en købmand, friskole, forsamlingshus, mekaniker, rideklub og klubhus. Beliggenheden lige udenfor Rold Skov giver også mulighed for at nyde naturen med skovture og udendørs aktiviteter.

Med kun en kort køretur til både Aars og Hobro, er der nem adgang til større byer og deres faciliteter. Motorvejen ligger kun en kort køretur væk, hvilket gør det hurtigt og nemt at komme til Aalborg, Aarhus og Randers. Dette gør ejendommen attraktiv for pendlere, der ønsker at bo i rolige omgivelser, men stadig have nem adgang til større byer.

Skaarupvej 12 i Ravnkilde er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at investere i udlejningsejendomme i et trygt og aktivt landsbymiljø. Med nærhed til både skole, daginstitution og natur, samt nem adgang til større byer, er dette en ejendom, der har meget at byde på. Gå ikke glip af denne chance for at blive en del af det dejlige Ravnkilde-samfund….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skaarupvej 12 , 9610 Nørager875.000 kr.6.710 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.164 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 246 ㎡Grund: 788 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1930

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x