Hestehavevej 73, 4720 Præstø

4720 hestehavevej 73 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

VELPLACERET RÆKKEHUS MED FLOT UDSIGT OVER PRÆSTØ FJORD

På Hestehavevej 73 finder I dette fantastisk beliggende rækkehus med en stor grund på 1.020 m² direkte ud til Præstø Fjord. Dette sikrer jer en skøn udsigt til Frederiksminde og over fjorden fra den charmerende bolig, som er fra 1907 og løbende vedligeholdt. Den seneste istandsættelse i det pæne hjem på 137 m² var udskiftning af en håndfuld vinduer i stueetagen i 2021.

Hjemmet er rummeligt med en veludført rumfordeling, hvortil I får et nyere indrettet køkken, som har spiseområde og udgang til haven. I stueetagen finder I desuden spisestue og to sammenhængende lyse stuer med brændeovn i den ene samt stuk, rosetter og lyst trægulv.

I forlængelse af køkkenet er der et badeværelse i stueetagen, som suppleres af et stort, moderne toilet på førstesalen, hvilket gør planløsningen praktisk for familien. Der er nemlig også en stor repos, to værelser og et walk-in-closet på førstesalen, hvilket giver jer gode indretningsmuligheder.

Fra førstesalens repos har I udgang til en stor og dejlig tagterrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over fjorden. Herude er der også rig plads til både solsenge og spiseområde. Ydermere får I rig mulighed for at skabe mange andre hyggelige kroge og siddepladser i den store have, som er romantisk med fine træer og buske, drivhus samt den suveræne udsigt.

Dette rækkehus har en fuldkommen sublim beliggenhed med direkte adgang til Præstø Fjord via jeres egen bro. Udsigten strækker sig således fra fjorden til sejlrenden, kirken og skovene ved Nysø. Samtidig er der blot halvanden kilometer ind til midtbyen, hvor I finder hyggelige gader, Præstø Kirke samt Præstø Skole, dagtilbud, indkøb og idrætsfaciliteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hestehavevej 73 , 4720 Præstø4.250.000 kr.29.351 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.372 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 137 ㎡Grund: 1020 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x