Flensborggade 34 4-tv, 1669 København V

1669 flensborggade 34 4 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk beliggenhed, altan, fælles tagterrasse, skønt lysindfald

Indretning:

Velkommen til denne fine og hyggelige lejlighed på 4. sal, som byder på en perfekt kombination af charme og moderne komfort.

Lejligheden er veldisponeret med en entré, der leder til to rummelige værelser, samt et køkken og badeværelse. Soveværelset fremstår som lyst og indbydende med god opbevaringsplads – hvorved det er muligt at tilgå den private altan, hvor der kan nydes udsigten ud over den rolige gård. Stuen der både rummer spiseplads og sofa er ideelt til både hverdagsliv og gæster, og giver rig mulighed for samvær.

Ejendommen:

Ejendommen på Flensborggade 34 er en traditionel københavnsk boligblok, typisk med flotte detaljer på facaden og en indre gård, hvor beboerne kan nyde afslappede øjeblikke. Flensborggade kombinerer på elegant vis det rolige boligmiljø med den pulserende energi fra Vesterbro, hvilket gør det til et attraktivt område for både unge, familier og par, der søger en urban livsstil tæt på alt, hvad byen har at byde på.

Området:

Beliggende tæt på caféer, indkøb, offentlig transport og Vesterbros livlige atmosfære, er denne bolig perfekt for dig, der ønsker at bo centralt. Lejligheden ligger tæt på Enghave Plads, som er en af de mest centrale og charmerende pladser på Vesterbro. Pladsen er omkranset af klassiske københavnerbygninger og har gennemgået en større renovering, som har gjort den til et populært samlingssted for både lokale og besøgende.

Går du i salgstanker, er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Flensborggade 34 4-tv, 1669 København V4.495.000 kr.73.689 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.234 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 61 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1904

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x