Tørven 6, 8800 Viborg

8800 torven 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ny villa i ny bydel – inspireret af 60érnes arkitektur

Er du en af dem, der vågner om morgenen og bliver irriteret af fuglesang – så er der kun én ting at gøre: Luk vinduet, gem dig under dynen, og håb på en isvinter. For bygger du din nye bolig på Langmosen, kommer du tæt på naturen. Her er fredede områder, dejlige skove, idyllisk sø og ikke mindst dyreliv og fuglekvidder. Langmosen – tæt på naturen og alt det andet du har brug for. Taphede er en ny bydel i Viborg, der er under udvikling med ambitionen om at skabe et moderne og bæredygtigt byområde. Taphede ligger i naturskønne omgivelser tæt på Viborg Søerne og har fokus på at integrere grønne områder og natur i byplanlægningen.Taphede planlægges som en blandet bydel, der kombinerer forskellige boligtyper, herunder enfamiliehuse, rækkehuse og lejligheder, samt kommercielle områder og fælles faciliteter. Et af de centrale elementer i planlægningen er bæredygtighed, hvor målet er at skabe en bydel med lavt energiforbrug, grønne energikilder, og transportløsninger, der understøtter cyklister og fodgængere. Bydelen vil også inkludere et stort antal rekreative områder som parker, legepladser og stier, der inviterer til udendørs aktiviteter og social interaktion. Taphede forventes at blive en moderne bydel, der kombinerer det bedste fra både byliv og naturoplevelser.

Langmosen opføres som det første kvarter i det nye område, hvor Vestergaard Huse vil stå for omkring 260 ud af i alt ca. 1500 boliger.

Her er opført en spændende familiebolig med inspiration fra 60ernes arkitektur. Vinkelvillaen har fladt tag, overdækket areal og åben carport med tilhørende skur.

Fokus i boligen er integration af naturen både ude og inde, store vinduer der inviterer både lys og det grønne ind.Kontakt os for en fremvisning af en indflytningsklar bolig, lidt udover det sædvanlige….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tørven 6 , 8800 Viborg3.495.000 kr.19.492 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.779 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 169 ㎡Grund: 809 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2022

Tørven 6, 8800 Viborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

I den østlige del af Viborg i det nye Taphede imellem de høje træer og bakker, har vi med inspiration fra 60ernes arkitektur opført denne vinkelvilla, som har fladt tag, overdækket areal og åben carport med tilhørende skur.Fra den lyse entré med nedsunket kokosmåtte og lamelvæg træder du ind i fordelingsgangen, hvor der er direkte udgang til carporten, bryggers, to gode værelser og villaens ene bad. Centralt placeret i boligen finder du det store, varme køkken-alrum, som har direkte adgang til kontor, depot og overdækket terrasse.Kun adskilt af alkoven, finder du hjemmets hyggelige stue, som med det store sansevindue inviterer både lyset og naturen indenfor. Fra stuen er der direkte adgang til den store voksenafdeling med skabsvæg og eget bad….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tørven 6 , 8800 Viborg3.695.000 kr.20.608 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.950 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 169 ㎡Grund: 809 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2022Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-20 check den her