Mølhøjvej 10, 9640 Farsø

9640 molhojvej 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmer du om livet på landet?

Velkommen til Mølhøjvej 10, en smukt beliggende ejendom på hele 3,8 hektar. Her får du muligheden for at leve tæt på naturen, hvor tre af hektarene er frugtbar landbrugsjord, som lige nu er udlånt. Den store grund byder på masser af plads til både fritidsaktiviteter og dyrehold, samt naturskønne omgivelser, der giver ro i sjælen. Uanset om du drømmer om et liv med landbrug eller blot nyder de åbne vidder, er denne ejendom et fantastisk udgangspunkt for at realisere dine ønsker.

Boligen er indrettet med fokus på kvalitet og komfort. Her er alle rum rummelige og moderne med lyse, indbydende omgivelser, der gør det let at føle sig hjemme. Boligen byder på to stilrene badeværelser, perfekt til en travl hverdag, og en fantastisk planløsning, der skaber en harmonisk balance mellem det åbne køkken-alrum og de private værelser. Her er plads til både hverdag og fest, og hjemmet er designet til at opfylde alle behov.

De mange udbygninger gør ejendommen alsidig og fuld af potentiale. Her er blandt andet en stor gildesal med tilhørende anretterkøkken, bar og toiletfaciliteter – perfekt til store sammenkomster og fester. Derudover er der en solid og velholdt udbygning med flere gode hestebokse. Herfra er der direkte adgang til de omkringliggende marker, hvilket gør det nemt og bekvemt at holde heste eller andre husdyr. Uanset om du ønsker at dyrke din hobby eller drive mindre dyrehold, er mulighederne her mange.

Ejendommen ligger i naturskønne omgivelser, tæt på Farsø. Herfra er der kort afstand ad en rolig landevej til en cykelsti, der trygt fører dig hele vejen ind til Farsø. Byen byder på alt, hvad du behøver i hverdagen, herunder skoler, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter. Samtidig er ejendommen placeret i rolige omgivelser, hvor du kan nyde stilheden og naturen – perfekt til familier, der drømmer om at kombinere det bedste fra by og land….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mølhøjvej 10 , 9640 Farsø2.195.000 kr.13.499 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.764 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 166 ㎡Grund: 38369 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1941

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x