Svalevej 8, 9640 Farsø

9640 svalevej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot renoveret og indflytningsklar villa i pipkvarteret

Denne skønne etplansvilla på Svalevej 8 i Farsø er perfekt til dig, der søger et moderne hjem med masser af plads og en tryg beliggenhed. Huset er gennemrenoveret for få år siden, hvilket betyder, at du kan flytte direkte ind og nyde et hjem med stilfuldt interiør og moderne løsninger.

Det store, åbne køkken- og stueområde er husets hjerte. Her får du masser af lys og plads til både madlavning og hyggelige stunder med familie og venner. Huset indeholder moderne badeværelser, der matcher den overordnede stil i hjemmet. De 4 værelser er perfekt fordelt, så der er plads til både børn, gæster og måske endda et hjemmekontor og der er mulighed for forældre afdeling og børneafdeling.

Villaen ligger på en dejlig grund med en velholdt have, der giver gode muligheder for udendørs aktiviteter. Der er en stor nyere træterrasse, hvor du kan nyde sommerdage, og huset har også en garage og værksted, der sikrer beskyttelse af bilen samt ekstra opbevaringsplads.

Denne villa er beliggende centralt i Farsø i et familievenligt villakvarter med stisystemer og tæt på dagligvarebutikker, skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er desuden kort afstand til naturskønne områder og gode pendlerforbindelser til nærliggende byer.

Dette er en fantastisk mulighed for at erhverve en flot villa, hvor der er tænkt på både komfort og moderne faciliteter til en fornuftig pris.

~Kontakt os i dag for en fremvisning, og oplev, hvordan denne bolig kan blive dit nye hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Svalevej 8 , 9640 Farsø1.495.000 kr.9.960 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.346 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 147 ㎡Grund: 907 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x