Kaalundsgade 4 0-th, 1664 København V

1664 kaalundsgade 4 0 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sjældent udbudt herskabslejlighed i hjertet af Vesterbro til salg!

Indretning:Velkommen til. – en 4-værelses herskabslejlighed på 104 kvm, beliggende på en stille ensrettet vej midt i det pulserende Vesterbro. Her kombineres klassisk elegance med moderne komfort i en lejlighed, der byder på højt til loftet, smukke detaljer som stuk, rosetter, snedkerfremstillerede radiatorskjulere og gennemgående sildebensparket. Lejligheden åbner op til en rummelig entré, hvor indbyggede, stilrene opbevaringsskabe skaber en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik. Herfra træder du ind i det åbne køkken-alrum – lejlighedens naturlige samlingspunkt. Køkken er designet med sans for detaljer og er ideelt til både hverdag og gæstebesøg. Store vinduespartier sikrer et fantastisk lysindfald, og det smukke sildebensgulv giver rummet en varm og indbydende atmosfære. Lejligheden rummer i dag to lyse værelser. Badeværelset er nyligt renoveret i et minimalistisk og tidløst design med separat bruseniche og god skabsplads.

En oase midt i byen Lejligheden har direkte udgang til det ugenerede gårdareal, hvor I kan nyde afslappende timer i solen eller invitere til grillaftener under åben himmel

Ejendommen:Ejendommen fra 1885 er en klassisk københavnsk bygning med kun 12 lejligheder, som alle nyder godt af et velholdt gårdmiljø, cykelopbevaring og eget kælderrum. Kaalundsgade er en stille vej, hvor minimalt trafik passerer i løbet af dagen, men samtidig med nem adgang til byens puls.

Området:Med sin unikke placering, hvor Vesterbro og Frederiksberg mødes, ligger Kaalundsgade centralt blandt alt det bedste. Her bor du få minutter fra Værnedamsvej, Sankt Thomas Plads, Frederiksberg Allé, Kødbyen og de smukke grønne områder ved Søerne. Med metro, bus og S-tog lige i nærheden, er hele byen inden for rækkevidde.

Denne kompromisløse lejlighed er den perfekte kombination af historisk charme og moderne luksus, som skal opleve

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderligere oplysninger, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek, er Du altid velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler endvidere, at Du følger os på Instagram og Facebook hvor vi tillige ofte annoncerer nye boliger før de rammer diverse boligsites på internettet.

Hvis Du overvejer et salg eller blot et pristjek af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en gratis salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt vil vurdere Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kaalundsgade 4 0-th, 1664 København V7.250.000 kr.69.712 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.808 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 104 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1885

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x