Brordrup Bygade 3, 4621 Gadstrup

4621 brordrup bygade 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Her bliver man lidt mindre, rummet noget større og lyset meget lysere …

Altså, kender man ikke sin Sjællandsgeografi, så ved man nok ikke, at Bordrup ligger bare 20 kilometer fra København og få kilometer fra Roskilde. Bordrup er ikke den største by på verdenskortet, slet ikke. Her er stille, roligt, nærmest landligt. Og med kort afstand til stationsbyen Gadstrup, som med små 2.000 menneskesjæle har sin egen kirke, skole, indkøbsmuligheder, idrætscenter, træningscenter, ungdomsklub, foreninger, organisationer. Toget har det pudsige navn Lille Syd, det kører til Roskilde på bare 7 minutter, og til København på en god halv time via Roskilde eller Køge Nord.

Huset på Bordrup Bygade ligger én kilometer nord for Gadstrup. 1937 står der på dåbsattesten. Men det oprindelige hus er væsentlig ældre, flere gange har det været brændt ned og bygget op igen som Fugl Fønix. Ja, måske fordi en smed og en heks har boet her? Små 90 år efter sidste dåbsattest kom de moderne tider på besøg i Gadstrup med renovering og nytænkning af huset på Bordrup Bygade 3, så det i dag står som et lækkert hus med alle sine 275 m2. Ja, stort et det, her er der plads til den store familie. Man bliver lidt mindre, rummet noget større og lyset meget lysere, når der er åbent til kip, og delvist åbent mellem etagerne. En arkitekt med speciale i lysindfald kom nemlig forbi.

Naturen her syd for Roskilde er certificeret Natura 2000. Det er et netværk af beskyttede områder i EU, hvor man beskytter naturtyper og vilde dyre- og plantearter, som er sjældne og truede. Samlet kaldes området omkring Brordrup og Gadstrup for Ramsødalen, og med fine gangstier omkring søerne er der let adgang, og masser af fugle og havørne, rådyr og salamandere at se på. Og lige udenfor hoveddøren til huset på Brordrup Bygade 3 ligger det gadekær, som enhver bette landsby på Sjælland med respekt for sig selv har….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Brordrup Bygade 3 , 4621 Gadstrup5.595.000 kr.19.989 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.296 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 275 ㎡Grund: 983 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1937Sidste tilstandrapport er fra: 2006-01-31 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x