Dunkerquegade 32 5-th, 2150 Nordhavn

2150 dunkerquegade 32 5 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk penthouse lejlighed på Kronløbsøen med kig til vandet!

Indretning:Velkommen til denne enestående 3-værelses penthouse hjørnelejlighed på 66 kvm, som byder på masser af luksus og charme! Her finder du en fantastisk stor, sydvestvendt altan, hvor du kan nyde solens stråler hele dagen. Lejligheden er moderne indrettet med stilrene detaljer, og de store vinduespartier lader lyset strømme ind og skaber en lys og indbydende atmosfære i hele boligen. Fra den rummelige entré træder du direkte ind i det lyse og åbne køkken-alrum, der er perfekt til hyggelige middage og samvær med familie og venner. Stuen, som også har udgang til den dejlige altan, emmer af komfort og plads til afslapning. Det ene værelse, som også har adgang til altanen, er ideelt som børneværelse, kontor eller gæsteværelse. I det andet soveværelse finder du elegante, indbyggede skabe, der giver masser af opbevaringsplads. Det stilfulde badeværelse fremstår moderne med en stor, lækker bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler – alt, hvad du har brug for i en bolig, der kombinerer komfort med elegance. Denne lejlighed er ideel til dig, der ønsker en unik, lys og luksuriøs boligoplevelse på toppen af byen!

Ejendommen:Kronløbsøen er tegnet af Vilhelm Lauritzen arkitekter. Lejligheden er beliggende i bygningen ved navn Oasen. Smukt nyt gårdmiljø, lige ved kanalen, og god afstand til genboerne. Således adskiller projektet sig fra meget af det øvrige Nordhavn på dennefront, hvilket giver en helt anden oplevelse af lys og luftighed. Ejendommen byder påelevator, fællesrum og parkeringskælder.

Området: På Kronløbsøen oplever du det bedste af begge verdener. Det pulserende storbyliv og den idylliske ø-stemning. Man er omringet af vand men samtidig også shopping muligheder, 2 metrostationer og hyggelige caféer. Øen er altså en del af noget større med et fantastisk nærmiljø. På øen er der skabt et bæredygtigt samspil, hvor bygning og landskab flyder naturligt sammen. Der er bl.a. en lille indre park/gårdmiljø. På Kronløbsøen behøver du altså ikke at bo langt væk fra det spændende byliv for at være øboer.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderligere oplysninger, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek, er Du altid velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler endvidere, at Du følger os på Instagram og Facebook hvor vi tillige ofte annoncerer nye boliger før de rammer diverse boligsites på internettet.

Hvis Du overvejer et salg eller blot et pristjek af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en gratis salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt vil vurdere Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dunkerquegade 32 5-th, 2150 Nordhavn5.995.000 kr.90.833 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.987 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2020Størrelse: 66 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2023

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x