Hyttekrogen 14, 2665 Vallensbæk Strand

2665 hyttekrogen 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fin og rummelig villa, og det meget populære Hyttebokvarter

I det yderst attraktive Hyttebokvarter, udbydes nu denne skønne ejendom, med en ideel planløsning og beliggenhed, for børnefamilien.

Huset byder, med sine hele 183 kvm, også på god plads til den store familie, og indeholder en stor og meget rummelig entré, med god skabsplads og adgang til et stort badeværelse, samt et bryggers, med vaskefaciliteter, gode opbevaringsmuligheder og separat indgang udefra. Herfra er der adgang til køkkenet, med kig ud til den fine forhave, og køkkenet leder videre ind til husets pragtfulde, store og lyse hjørnestue/-spisestue, som byder på masser af plads til~ langt spisebord til både hverdag og fest, samt god plads til et større sofaarrangement. Stuen har et stort glasparti og dør ud til den skønneste overdækkede terrasse, og videre adgang til den meget charmerende og solrige have, som indbyder til mange timers underholdning for både børn og voksne, til leg og lune grillaftener. Tilbage fra entréen, løber den gode trappe til husets første sal, som byder på hele 4 værelser, det ene med udgang til den skønneste, stor balkon, med udsigt over den meget hyggelige have. Ydermere byder førstesalen tilmed på et ekstra toilet.

Vallensbæk Strand er en attraktiv kystby. Byen er kendt for sin kombination af naturskønne omgivelser og moderne byliv, hvilket gør den til et populært valg for både børnefamilier og pendlere, der ønsker nærhed til hovedstaden, men samtidig værdsætter rolige, grønne omgivelser. Et af de største aktiver er den meget smukke strand, der giver beboerne i nærområdet mulighed for let at nyde vandet, solen og strandliv i sommermånederne. Vallensbæk Havn er også et populært område med et hyggeligt havnemiljø, restauranter og muligheder for sejlads. Byen er omgivet af grønne områder som Vallensbæk Mose, der byder på naturstier, søer og et rigt dyreliv – perfekt til gåture, løbeture og cykling. Området omkring Hyttekrogen er desuden velforsynet med gode skoler – særligt Egholmskolen som ligger i gåafstand fra ejendommen – gode institutioner, og sportsfaciliteter. Samtidig er byens infrastruktur stærk med gode offentlige transportmuligheder, herunder S-togsforbindelser fra Vallensbæk Stationstorv nær ved, der gør det nemt at pendle til og fra København, på under 20 min. Ydermere finder man her adskillige gode indkøbsmuligheder, specialforretninger samt caféer og spisesteder. Motorvejsnettet er ligeledes let tilgængeligt. Man befinder sig desuden i et område, hvor fællesskabet og det lokale miljø værdsættes højt. Her kombineres det bedste af to verdener – naturens ro og hovedstadens puls.

Velkommen til Hyttekrogen 14….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hyttekrogen 14 , 2665 Vallensbæk Strand4.995.000 kr.25.304 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.037 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 183 ㎡Grund: 774 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x