Store Kongensgade 110H 1-tv, 1264 København K

1264 store kongensgade 110h 1 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Men hør lige, det kan blive meget værre…

Uden bopælspligt. Store Kongensgade fra Nyboder og Esplanaden er ensrettet ned til Kongens Nytorv. Alene den sætning har 4 af de allerbedste adresser i København. Namedropping, som man vist siger på moderne dansk. Men hør lige, det kan blive meget, meget værre, for nede af sidegaderne ligger Marmorkirken, Metro, Odd Fellow Palæet, Sankt Annæ Plads, Ofelia Plads, Skuespilhuset, Dronningegården og Kongens Have med Rosenborg Slot, Restaurant Orangeriet og Hercules, Østre Anlæg. Med Kastellet og Churchillparken i den ene ende og balletten i Det Kongelige Teater i den anden er Store Kongensgade bare en af de bedste adresser i København.

Ejendommen i Store Kongensgade 110H er bygget i 1838 og ligger inde i baggården. Tusind tak for det, siger vi. Herinde er der stille og fredeligt som i en landsby. Lejligheden på 1. sal er på 138 m2, og den står pivlækker med vestvendt altan, lækkert køkken, lækkert badeværelse, plankegulve og gulvvarme über alles. Store, åbne rum, som oprindelig var 3 værelser med bjælkelofter, masser af atmosfære, masser af habitus. Jeps, alt er lige til at flytte ind i. For offentligt rejsende ligger Østerport Station og den nye metronedgang lige om hjørnet, det samme gør nogle af de bedste restauranter, caféer og trendy butikker. For billister er det overraskende nemt at finde en parkeringsplads i kvarteret.

København har de sidste 20 år udviklet sig til en metropol, som alle andre metropoler taler om. Mange tak til restauranterne, gastronomien, til Metro, de smukke pladser, vandet og havnene, som tidligere vendte ryggen til byen, tak til de grønne åndehuller, til renoveringen af de smukke bygninger, tak til kulturen. København vil sig selv og sine gæster noget….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Store Kongensgade 110H 1-tv, 1264 København K10.750.000 kr.77.899 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.503 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 138 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1838Sidste tilstandrapport er fra: 2020-06-01 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x