Vibyvejen 45, 4320 Lejre

4320 vibyvejen 45 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Mulighederne er mange for denne ejendom, der ligger i landlige omgivelser

Mulighederne er mange for denne ejendom, der ligger i landlige omgivelser knap 10 km. syd for Roskilde.

Oprindeligt en land ejendom/gartneri, hvor jorden for snart længe siden blev købt af en nabolandmand, så der i dag er en 8.634 kvm. rektangulær grund med Vibyvejen på den ene siden og marker på de 3 andre. Der er småskov, skelplantninger og græs – et herligt sted, hvis man vil have plads og natur omkring sig.

Boligen er et 96 kvm. etplanshus i gasbeton med stålplader på taget. Det er indrettet med entre med skabe, lille badeværelse med bruser, Ikea køkken med induktions bordkomfur, emhætte, indbygningsovn, microovn , opvaskemaskine, køle/fryseskab samt god spiseplads, stue med brændeovn (før 2003), kontor/værelse samt soveværelse med skabsplads. Parketgulve i tørre rum. Køkkenelementerne er fra 2017 og der er skiftet vinduer, men bortset fra det, er boligen ikke nævneværdigt ændret eller moderniseret siden opførelsen i 1964.
Opvarmning sker med pillefyr og der er vand fra Kirke Syv vandværk. Ejendommen har septictank.

Udover boligen er der tillige en 178 kvm. bygning i lecasten med eternittag og god højde på elporten. Her er maskinhus/garageplads og tillige et rummeligt og højloftet værksted med (uregistreret) pilleovn. Her kan der pusles med biler, motorcykler og andet godt.

Fra sin tid som landbrugs/gartneriejendom er der nogle andre bygninger, hvis tjenestetid er mere eller mindre udløbet. Især bygningen, hvor boligens pillefyr og vaskemaskine er installeret, trænger til fornyelse. Der foreligger nedrivningstilladelse, men dette er ikke gennemført.
Et brændehus i træ på 18 kvm. er en bygning noteret, men ikke byggesagsbehandlet.

For den rette erhverver, er der her muligheden for at udvikle og præge sin kommende bolig – der kan virkelig skabes noget interessant – eller man kan vælge at anvende det nuværende nogenlunde som det er, således som sælger langt hen af vejen har gjort.

Da der er et par flinke hunde på ejendommen, som ejer tager vare på under fremvisninger, kan sådanne med fordel aftales med et par dages varsel….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vibyvejen 45 , 4320 Lejre1.995.000 kr.18.601 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.866 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: FStørrelse: 96 ㎡Grund: 8634 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x