Gammel Køge Landevej 262 0-tv, 2650 Hvidovre

2650 gammel koge landevej 262 0 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Renoveret 3-værelses med brugsret til stor have

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/9 – klik på billede –

Er I på udkig efter en rummelig og indflytningsklar 3-værelses lejlighed? Her har I den perfekte bolig, hvor I endda får brugsretten til en stor, solrig og privat have oven i hatten.

Tilbagetrukket fra Gammel Køge Landevej med en central beliggenhed tæt på indkøb og offentlig transport finder I denne flotte 3-værelses ejerlejlighed. Foran ejendommen finder I rig mulighed for parkering, hvor 1 af de i alt 4 parkeringspladser er forbeholdt jer. Det vil sige, at det er slut med at jagte den ledige parkeringsplads på vejen hjem fra arbejdet.

Fra hoveddøren træder I ind i en rummelig entré med indbygget skabsplads, samt fordeling til det resterende af lejligheden.

Der er to gode soveværelser i lejligheden. Det ene værelse bruges til børneværelse, og byder på god plads til både seng, skrivebord, skab og hvad man i øvrigt ønsker sig. Det andet soveværelse er endnu større, og byder på rigelige mængder plads, samt udgang til havestykket.

Badeværelset er ganske fint både i størrelse og udseende. Her er gulvvarme til de kolde vintermåneder, samt god mulighed for opbevaring. Badeværelset er med separat bruseniche.

Det helt store trækplaster foruden den dejlige have, er lejlighedens køkkenalrum. Her har nuværende ejer opsat nyt køkken med mobil køkken-ø, hvor I finder alt i hårde hvidevarer. Videre I rummet har I et godt lysindfald, samt rig mulighed for indretning med både spisebord og den helt store flyder-sofa til filmaftenerne.

Derudover har I lejlighedens praktiske rum; et bryggers til vaskemaskine og opbevaring. Rummet er gemt ved entréen, og er rigtig praktisk i dagligdagen.

Slutteligt har I den fantastiske have – En ting, som er få lejlighedsejere forundt. Havestykket er privat, da der er opdelt med hæk mod nabolejligheden. I haven har I rig mulighed for at sparke en fodbold rundt, gro diverse grøntsager og nyde solen på den fine terrasse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gammel Køge Landevej 262 0-tv, 2650 Hvidovre2.995.000 kr.36.524 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.382 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 82 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1981

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x