Smedevænget 6, 4672 Klippinge

4672 smedevaenget 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

God 1-plans villa i idylliske Magleby – moderne og familievenlig

Beliggende i hjertet af den charmerende landsby Magleby ligger denne villa, bygget i 1973 og fuldstændig renoveret med et moderne Vordingborg Køkken fra 2018 samt et stilfuldt badeværelse og gæstetoilet fra samme år, tilbyder en unik kombination af landlig idyl og nutidig bekvemmelighed.

Med sine velproportionerede 126 kvadratmeter boligareal er hjemmet indrettet til at imødekomme både det aktive familieliv og øjeblikke af ro og fordybelse. Fra det øjeblik du træder indenfor, bliver du mødt af lyse rum og en åben atmosfære, der inviterer naturen indenfor gennem store vinduespartier. Det hjertevarmende køkken er designet til at være familiens naturlige samlingspunkt med topmoderne faciliteter og raffinerede detaljer.

Villaen ligger perfekt placeret for naturelskere såvel som dem, der sætter pris på nærhed til lokalsamfundets faciliteter. Kun få skridt væk finder man Skelbæk Skolen, der byder på høj kvalitets undervisning tæt på hjemmet. For de rekreative timer udenfor skoletiden venter Klippinge Bypark med sine grønne områder perfekt til leg eller afslapning under åben himmel.

Glem ikke den berømte Klippinge Slagter – et sandt mekka for enhver med smag for kvalitetskød og lokale delikatesser. Dette er blot én blandt mange lokale perler, som bidrager til områdets charme og fællesskabsfølelse.

Denne ejendom repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve sig mere end bare et hus; det er en chance for at blive del af et levende lokalsamfund med stærke traditioner, samtidig med at nyde godt af moderne komfort i hjemlige rammer. Med sin velovervejede layout, opdaterede faciliteter og ideelle placering udgør denne villa den perfekte ramme om familiedrømmen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smedevænget 6 , 4672 Klippinge1.495.000 kr.11.369 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.789 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 126 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x