Langgade 24, 8920 Randers NV

8920 langgade 24 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ideel familievilla på god beliggenhed tæt på alt

Velkommen til Langgade 24. En gedigen murermestervilla.
Her kan I glæde jer til at bo på en skøn beliggenhed, hvor I får nemt til alt. Her kan ungerne gå i skole eller gymnasiet, I er i gåafstand til Randers hyggelige bymidte, der er indkøb lige rundt om hjørnet, sportsfaciliteter og motorvejsnettet kan nås på under 10 minutter også har I på samme tid en rolig beliggenhed.
Boligen her er perfekt til børnefamilien med en god lukket have med mange hyggelige kroge, samt en god planløsning.
På stueplan bydes I velkommen af et vindfang med en rummelig entré i forlængelse, hvor der er plads til sko og overtøj. Herfra har vi adgang til to lyse stuer en-suite. Heraf er den ene en hyggelig stue der indbyder til ro og afslapning, mens den anden fungerer som spisestue, hvor gæster kan samles til hyggelige stunder. På stueplan finder vi desuden et pænt badeværelse, samt et super indbydende køkken. Fra køkkenet er der udgang til en god terrasse og den parklignende have, hvor sommeren kan nyde i fuldedrag!
På førstesalen finder I tre gode regulære værelser, hvoraf det ene har udgang til altan med plads til café-sæt. Derudover er der et indbydende badeværelse.
Boligen her rummer desuden en skøn kælder med en god loftshøjde. Her finder I et viktualierum, et praktisk vaskerum samt to disponible rum i gode levestandarder. Der er egen indgang til kælderen.
Desuden er der til boligen en god garage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langgade 24 , 8920 Randers NV1.750.000 kr.10.435 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.466 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 133 ㎡Grund: 636 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1934Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x