Kildemarksvej 133 0-tv, 4700 Næstved

4700 kildemarksvej 133 0 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

3-Værelses ejerlejlighed i sund forening

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/9 – klik på billede –

Drømmer du om en lys og rummelig lejlighed i rolige omgivelser med kort afstand til både natur og by? Så er denne 3-værelses ejerlejlighed på 78 m² et oplagt valg. Beliggende i en sund ejerforening, som for nylig har fået tilkoblet fjernvarme, får du her en komfortabel og fremtidssikret bolig.

Lejligheden har en god indretning med en central fordelingsentré, der giver adgang til alle rum. Det store soveværelse har rigeligt med plads til både seng og garderobe, mens det funktionelle badeværelse er velholdt og praktisk indrettet. Køkkenet er rummeligt og byder på god arbejdsplads til de daglige madlavningsrutiner, og det er let at indrette sig personligt her.

Stuen er boligens naturlige samlingspunkt med sine store vinduer, der vender mod sydvest og lader masser af sollys strømme ind. Her er der plads til både en hyggelig sofagruppe og en spiseafdeling, så du nemt kan invitere gæster. Stuen giver også udsyn til de grønne og rolige omgivelser. Lejligheden har desuden et ekstra værelse, som kan bruges som kontor, børneværelse eller gæsteværelse – alt efter dine behov.

Beliggenheden for enden af Kildemarksvej betyder minimal trafik og fredelige omgivelser, hvilket gør det til et ideelt sted for både familier og par. Området er perfekt til naturoplevelser med stier, der fører direkte til Kalbyrisskoven, som ligger tæt på. Her er der rig mulighed for både gåture og løbeture i de naturskønne omgivelser. Nærmeste supermarked, Netto, ligger blot 10-12 minutters gang fra lejligheden, og med både institutioner og skoler i gåafstand er dagligdagen let at få til at hænge sammen.

Som en del af en velfungerende ejerforening med fjernvarme har du også adgang til gode fællesfaciliteter, herunder grønne arealer og parkeringspladser lige ved ejendommen. Den nylige investering i fjernvarme giver både økonomiske og miljømæssige fordele, hvilket er en stor bonus for fremtidige ejere.

Denne ejerlejlighed på Kildemarksvej 133, st. tv. er en fantastisk mulighed for dig, der søger en ejerlejlighed i et attraktivt område med både by og natur tæt på. Med en veldisponeret planløsning, rummelige værelser og skønne udendørsomgivelser er dette en bolig, der har meget at byde på.

Ring straks til 5130 6247 for en fremvisning af denne skønne ejerlejlighed i Næstved – den venter blot på sine nye ejere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kildemarksvej 133 0-tv, 4700 Næstved995.000 kr.12.756 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.987 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 78 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1963

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x