Jørgen Vinds Vej 8, 4700 Næstved

4700 jorgen vinds vej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende rødstensvilla med moderne tilbygning og stor grund tæt på Næstved

Velkommen til denne rødstensvilla fra 1987, som kombinerer klassisk charme med moderne bekvemmeligheder. Ejendommen har fået en flot tilbygning i 2002, der tilføjer ekstra plads og muligheder for både familie- og erhvervsliv.

Villaen fremstår i pæn og indflytningsklar stand, klar til at byde nye ejere velkommen.

Villaen rummer bryggers, køkken med klassiske hvide elementer, to gode børneværelser med skabe, ideelle for en voksende familie eller som kontor- og hobbyrum. Gennemgangsværelse med skabsvæg og med udgang til haven. Badeværelse med brus. Opholdsstuen er hyggelig med sin brændeovn, der skaber en varm atmosfære på kolde dage, samt udgang til træterrassen, hvor man kan nyde de lange sommeraftener.

Tilbygningen består af entré/bryggers med skabe og vaskesøjle, badeværelse med brus, viktualierum samt soveværelse med loft til kip og med direkte adgang til walk in closet. Den ekstra stue i tilbygningen har loft til kip, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse og masser af naturligt lys – perfekt som hjemmekontor eller mindre erhverv.

Grunden er stor og velholdt med flere gode overdækninger, bålsted, frugttræer samt hyggelig træterrasse med markise. Ejendommen ligger lige ud til fodsporet, en hyggelig cykelsti der strækker sig hele vejen til Næstved – ideel for cykelture eller gåture i naturskønne omgivelser.

Beliggenheden kunne ikke være bedre; villaen ligger i udkanten af en hyggelig landsby mellem Næstved og Slagelse. Dette giver nem adgang til både bylivets faciliteter og landlivets ro. En perfekt kombination for dem der ønsker det bedste fra begge verdener….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jørgen Vinds Vej 8 , 4700 Næstved1.995.000 kr.12.018 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.386 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 166 ㎡Grund: 2045 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1987Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x