Skodsborgvej 324 1-th, 2850 Nærum

2850 skodsborgvej 324 1 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lejlighed med altan, med mulighed for at sætte eget personlige præg

Lejligheden har en stor stue med udgang til en sydvestvendt altan, hvor du kan nyde udsigten over de fælles grønne arealer med store smukke træer og bænke. Stuen er lys og rummelig, i forbindelse med stuen er der en åbning til et værelse som også kan benyttes som spisestue.

I lejligheden findes yderligere et værelse som er oplagt som soveværelse. Køkkenet er veludnyttet med masser af skabsplads og endda udstyret med en vaskemaskine. Badeværelset er holdt i flotte hvide klinker og har badekar.

Selvom lejligheden trænger til en kærlig hånd for at bringe den op til moderne standarder, rummer den utallige muligheder for at skabe dit drømmehjem. Altanen vender mod sydvest og giver dig mulighed for at nyde solnedgangen hver aften.

Beliggenheden kunne ikke være mere ideel for naturelskere såvel som bymennesker. En kort cykeltur bringer dig til Skodsborg Strands beroligende bølger eller Jægersborg Hegns skovområder. For familiens yngste ligger både vuggestuer og skoler inden for nem rækkevidde – Nærum Privatskole og Nærum Gymnasium for at nævne et par stykker – mens det hyggelige Nærum Torv dækker alle dagligdagens behov fra indkøb til cafébesøg lige rundt om hjørnet.

For pendleren er transportmulighederne ideelle; kun en bustur direkte til Nørreport Station skiller dig fra Københavns byliv. Med andre ord kombinerer denne ejendom det bedste fra to verdener: roen ved at være nær naturen samt nem adgang til storbyens mange muligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skodsborgvej 324 1-th, 2850 Nærum2.045.000 kr.25.886 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.349 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 79 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1953

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x