Østergade 1 1, 7600 Struer

7600 ostergade 1 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Eksklusive liebhaverlejlighed med enestående panoramaudsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/10 – klik på billede –

Drømmer du om en bolig med en unik beliggenhed og en udsigt, der tager pusten fra dig? Denne lejlighed ligger i hjertet af Struer, direkte på gågaden, med en betagende panoramaudsigt over havnen, Kilen og fjorden. Det er en ægte perle for den kræsne køber, der ønsker det ekstraordinære.
Den over 80 m² store træterrasse skaber de perfekte rammer for uforglemmelige stunder med familie og venner, mens du nyder den storslåede udsigt og den friske havluft. Her kan du nyde morgenkaffen, grille om aftenen eller bare slappe af med en god bog. Lejligheden er gennemrenoveret med sans for detaljer og eksklusivt inventar, hvilket skaber en atmosfære af luksus og komfort.
Stuerne imponerer med højt til loftet og smukke stuklofter, der giver en historisk charme, mens de elegante skibsplankegulve tilføjer varme og stil. Med sine 182 m² tilbyder lejligheden en optimal planløsning med to store værelser, et stilfuldt køkken med en hyggelig spiseplads, et hjemmekontor samt to rummelige stuer, der indbyder til samvær.
Badeværelset er en oase af velvære med sine flotte klinker, en rummelig brusekabine og ikke mindst den fantastiske udsigt, der gør hver morgen til en ny oplevelse.
Dette er en meget sjælden udbudt lejlighed, der kombinerer elegance, komfort og en enestående beliggenhed. Lyder det fristende? Ring i dag på tlf. 9785 1900 og book en privat fremvisning – denne lejlighed skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 1 1, 7600 Struer3.195.000 kr.17.555 kr/㎡Ejer Udgifter: 888 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 182 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1880

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x