Peter Bangs Vej 227 2-tv, 2500 Valby

2500 peter bangs vej 227 2 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

2-værelses med sydvendt altan, parkering og direkte udsigt til Damhussøen

Lige her hvor Valby, Frederiksberg og Vanløse mødes udbydes nu en lys og velholdt lejlighed, hvor bylivet og grønne områder forenes i en sjældent set grad. Lejlighedens planløsning henvender sig til et bredt publikum, er ideel som delelejlighed og et oplagt til forældrekøb.

Lejligheden ligger tæt på alt hvad du behøver i din hverdag. Lige udenfor døren ligger Damhussøen og stisystemer til Damhusengen og Grøndalsparken – perfekt til gå- og løbeture. I kort gåafstand finder du flere supermarkeder, , caféer, special forretninger, KB Hallen, S-tog og metro. På cykel kan du nå CBS, Frederiksberg Centeret eller Spinderiet på blot 10 minutter.

Ejendommen fra 1936. EF Saxhøj er en yders veldrevet ejerforening med fælles par-ke-rings-plad-ser forbehold ejendommens beboer og et dejligt grønt gårdanlæg. Derudover har man brugsret til et tørt loftrum med god plads til opbevaring. Ejendommen har fjernvarme, taget blev skiftet i 00erne. Der er ingen fælleslån i lejligheden, hvilket afspejles i den lave ejerudgift.Du bydes velkommen i lejlighedens for–lings-n-tré med plads til sko og overtøj, samt let møblering.

Lejligheden har et lyst og velholdt elementkøkken, her skal man være særligt opmærksom på ikke at brænde maden på for, man bliver let draget af den helt enestående udsigt udover Damhussøen. Køkkenet har masser af skabsplads samt plads til vaskemaskine. Den store stue byder på flere in-ret-nings-mu-lig-he-r og rummer et stort vinduesparti, god loftshøjde, og herfra opnås adgang til en hyggelig sydvendt altan med udsigt til det rolige gårdmiljø. Badeværelset er praktisk indrettet med plads til opbevaring og god bru-se–skærm-ning. Endeligt er der et rummeligt soveværelse med god garderobeplads og her er der ydermere fundet plads til en hjemmearbejdsplads.

Alt i alt en lille perle der rummer alt hvad man kunne tænke sig i en toer – Velkommen til Peter Bangs Vej 227, 2.tv.

Går du i salgstanker, så er du meget velkommen til at kontakte os for en aftale om en uforpligtende salgsvurdering….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Peter Bangs Vej 227 2-tv, 2500 Valby2.295.000 kr.44.135 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.251 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 52 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1936

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x