Jægerhusene 75, 2620 Albertslund

2620 jaegerhusene 75 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Godt rækkehus med mange forbedringer.

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/9 – klik på billede –

Bel. i Jægerhusene sælges et rigtigt fint og meget forbedret rækkehus med unikke detaljer på ialt 162 etagemeter.
* Meget flot tilstandsrapport
* Alle facader skiftet – også nyere vinduer i kælder.
* Køkken fra 2018
* Bad fra ca. 2008
* Tag fra 2013
* Nyere skur med støbt fundament.
Huset henvender sig til familien der vil have godt med albuerum og plads til hobby- og krea udfoldelser i den meget højloftede og tørre kælder. De fleste der ikke kender husene bliver meget positivt overraskede når de for første gang ser en kælder i Godthåbsparken.
Huset indeholder: Entre med gæstetoilet. Hyggelig sydvendt stue i åben forbindelse til hvidt Ikea køkken fra 2018. Nem og meget hyggelig sydvendt have.

1. sal: 3 soveværelser. Mange skabe. Solrig altan i hele husets bredde. Rigtigt nydeligt flisebad med gulvvarme, bruseplads og ændret placering af det væghængte toilet og håndvask, så rummet bliver meget bedre udnyttet end normalt.

Kælder: Bryggers med bruseplads og TAO fjernvarmeanlæg, depotrum og meget stort alrum.

Området: Godthåbsparken er et helt unikt område og rummer så mange gode fællesfaciliteter, at der er vanskeligt at nævne dem alle. Her er bl.a. et stort livredderovervåget svømmebad, derudover er her tennisbaner, masser af gode legepladser, boldbaner, udendørs motionsredskaber og meget andet. Med andre ord et Eldorado for børn og deres forældre. Bebyggelsen er beliggende meget tæt på Vestskoven og man har supermarked helt tæt på ejendommen. Rekvirer vores store specialbrochure om Godthåbsparken.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jægerhusene 75 , 2620 Albertslund2.948.000 kr.22.995 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.637 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 106 ㎡Grund: 124 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x