Rathsacksvej 4 3-th, 1862 Frederiksberg C

1862 rathsacksvej 4 3 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Bo i hjertet af Frb. C med privat p-plads og kommende altan!

Indretning:
Velkommen til Rathsacksvej 4, 3. th. En klassisk Frederiksberg-lejlighed, der tilbyder alt, hvad hjertet begærer. Du træder ind i lejlighedens entre, som ligesom resten af boligen er lys, rummelig, – og som delvise af boligen – udsmykket med sildebensparket. Til højre for éntreen finder du lejlighedens største værelse, hvor det naturlige lysindfald og de smukke detaljer skaber rammen for en fredfyldt oase. På den anden side af éntreen ligger lejlighedens andet værelse, som er ideelt til overnattende gæster, børn eller som kontor. Fortsætter vi længere ind i lejligheden, kommer vi til køkkenet. Køkkenet er af nyere dato og udført i et tidløst design, udstyret med Quooker og kvalitets-hvidevarer fra Siemens. Her er der også plads til et større spisebord, hvor venner og familie kan samles. I forbindelse med køkkenet ligger lejlighedens stue – en rummelig stue med fletparket og stuk, hvor du kan slappe af efter en lang dag. Lejligheden har et godt badeværelse med separat bruseniche i et moderne og stilrent design. Hvis du drømmer om en perfekt beliggenhed i det charmerende Frederiksberg og en imponerende lejlighed, så kunne Rathsacksvej 4, 3. th. meget vel være dit kommende hjem.

Ejendommen:
Bygningen på Rathsacksvej 4 i Frederiksberg C er opført i 1947. Bygningen er opført i klassisk stil og har gennemgået en renovering, der har bevaret dens originale karakter. Lejligheden på 3. sal er en del af en velfungerende ejerforening, som sikrer vedligeholdelse af fællesarealerne.

Området:
Rathsacksvej ligger i det eftertragtede Frederiksberg, kendt for sin charmerende atmosfære og grønne områder. Nærheden til Frederiksberg Have giver mulighed for rekreation, mens lokale caféer, butikker og restauranter tilbyder et væld af bekvemmeligheder. Fremragende offentlige transportmuligheder sikrer nem adgang til resten af byen.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderligere oplysninger, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek, er Du altid velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler endvidere, at Du følger os på Instagram og Facebook hvor vi tillige ofte annoncerer nye boliger før de rammer diverse boligsites på internettet.

Hvis Du overvejer et salg eller blot et pristjek af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en gratis salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt vil vurdere Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rathsacksvej 4 3-th, 1862 Frederiksberg C6.495.000 kr.80.185 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.238 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 81 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1884

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x