Værumvej 33, 8370 Hadsten

8370 vaerumvej 33 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende landejendom i idylliske omgivelser!

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/10 – klik på billede –

Velkommen til denne charmerende ejendom på Værumvej 33, nærtliggende til Hadsten. Boligen byder på hele 235 m2, fordelt på en dejlig bolig med tilhørende gildesal og to garager. Boligen byder dig indenfor i en entré med et toilet, og derfra er der adgang til den store stue med naturligt lys, store vinduer med direkte adgang til terrassen og haven. Stuen er perfekt til både familiefester og afslappende stunder med en god bog. Et funktionelt køkken, med plads til spisebord og hyggelige minder. Boligen har et åbent kontor, og et værelse med tilhørende walk-in-closet, to badeværelser, viktualierrum og bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliteter. Med adgang fra bryggerset kan man både gå i garagerne, gildesalen, fyrrummet og et stort disponibelt rum, hvor mulighederne er mange. Dette kunne for eksempel bruges til pladskrævende hobbyer, værksted eller andet.
Ejendommen er udstyret med solceller, der både bidrager til el- og varmeproduktionen, hvilket sikrer en energivenlig og økonomisk løsning, der også skåner miljøet.
Den store grund på hele 2,6 hektar giver således mulighed for at skabe en personlig oase, hobbylandbrug eller noget tredje. Der er rigelig plads til både leg for børnene og afslapning i udearealerne, hvor man kan nyde solnedgange og stjerneklar nattehimmel. Det er kun fantasien som sætter grænser! Til ejendommen hører en nærtliggende skov, som faktisk er en del af grunden, giver masser af plads, hvor både børnene og hunden kan boltre sig i den fri natur.
Landejendommen er beliggende i et naturskønt område nær Vissing. Området er kendt for sin rolige atmosfære med åbne marker og grønne landskaber, der giver masser af plads og privatliv, med afstand til naboerne. Her kan du virkelig trække vejret og nyde naturens skønhed. Det er et godt landsbysamfund, med fælles aktiviteter, herunder fællesspisning, sommerfester mm.
Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Værumvej 33 , 8370 Hadsten2.450.000 kr.10.426 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.037 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 235 ㎡Grund: 26122 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1917

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x