Peter Petersens Alle 19, 2791 Dragør

2791 peter petersens alle 19 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og indflytningsklart Lind & Risør hus på attraktiv adresse i Dragør

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/9 – klik på billede –

Velkommen til Peter Petersens Alle 19 – et smukt og velholdt hus fra 1997, opført af det anerkendte Lind & Risør. Beliggende på en rolig, lukket villavej, er du tæt på både havnen, skoler, institutioner og gode indkøbsmuligheder – perfekt til børnefamilien eller dem, der ønsker at bo centralt med ro og tryghed.
Husets planløsning er ideel med 4 rummelige værelser og 2 moderne badeværelser, hvor det ene er en suite med det skønne master bedroom. Køkkenet er fra Vordingborg og er opført i 2022 i lyse elementer.
Hjemmet har egegulve og gulvvarme i hele huset, som skaber en behagelig og luksuriøs atmosfære året rundt.
Den velplacerede vestvendte terrasse er en oase for afslapning og udeliv, og du kan nyde direkte adgang fra både køkken og stue – perfekt til hyggelige aftener med familie og venner. Sælger har i denne forbindelse installeret en elektrisk markise fra falkemarkiser.
Som en ekstra bonus har huset et anvendeligt anneks, der kan bruges til mange formål, såsom gæsteværelse, hjemmekontor eller hobbyrum. Huset er yderst indflytningsklart og venter bare på at danne rammen om dit nye hjem.
En enestående bolig, der kombinerer moderne komfort med en eftertragtet beliggenhed – lige til at flytte ind i!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Peter Petersens Alle 19 , 2791 Dragør6.995.000 kr.43.994 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.090 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 147 ㎡Grund: 796 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1997Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x