Højmarken 10, 9510 Arden

9510 hojmarken 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor og rummelig villa med kælder og privat have

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/10 – klik på billede –

Denne rummelige villa i Arden er ideel for en familie, der søger ekstra plads både indenfor og udenfor. Boligen byder på en skøn kombination af store opholdsrum, flere værelser og praktiske anvendelsesmuligheder, fordelt på to etager med kælder og en privat have.

Når man træder ind i stueplan, mødes man af en god entré med garderobeplads, hvor der er rig mulighed for at hænge overtøjet. Fra entréen føres man videre til et stort køkken-alrum, som fungerer som husets hjerte. Her er der god plads til både madlavning og samvær omkring spisebordet, og fra alrummet er der udgang til en østvendt altan, der gør det oplagt at nyde morgenkaffen i solopgangen. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet og er indrettet med en hyggelig brændeovn, som spreder varme og stemning. I stueplan findes desuden et badeværelse og et rummeligt soveværelse. Fra stueetagen er der også en trappe, som fører ned til kælderen.

Kælderen rummer mange praktiske funktioner, som gør den yderst anvendelig. Der er et stort bryggers med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Her finder man også tre værelser, der kan bruges som børneværelser, kontorer eller hobbyrum alt efter behov. Derudover er der et stort aktivitetsrum, som kan fungere som gildesal til festlige lejligheder eller familiens fritidsaktiviteter. Kælderen byder også på et ekstra badeværelse, viktualierum til opbevaring samt et værksted for den kreative eller praktiske boligejer.

Udendørs har villaen en god, lukket have, som gør den perfekt for børnefamilier eller dem med kæledyr. Haven giver privatliv og masser af plads til leg og afslapning.

Villaen ligger i Arden med kort afstand til byens butikker, kulturhus, skole, idrætsfaciliteter og togstation. Arden er de seneste år blevet en populær by – særligt hos børnefamilier, der vil nyde byens mange tilbud og samtidig være omgivet af den skønneste natur.

Byens skole er blevet moderniseret fra A til Z, og der findes blandt andet også idrætshal, svømmehal, rideskole, fitnesscenter, kulturhus, et pænt udvalg af butikker, og så stopper toget i byen, hvilket gør det nemt at pendle til både Aalborg, Aarhus, Randers og Hobro. Togstationen er blot nogle få minutters gang væk fra huset.

Samtidig er der ikke langt til naturperler som den skønne Rold Skov og smukke St. Økssø, der er en af Danmarks reneste badesøer.
©EDC Terndrup

VARME
Villaen opvarmes med elvarme/brændeovn…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højmarken 10 , 9510 Arden1.145.000 kr.4.423 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.909 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 214 ㎡Grund: 1004 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x