Debelmosevej 3, 6900 Skjern

6900 debelmosevej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gennemrenoveret hesteejendom nord for Nationalpark Skjern Å

Omgivet af åbne vidder nær landsbyen Borris og Nationalpark Skjern Å ligger denne gennemrenoverede landejendom, hvor især hesteentusiasten får sine drømme opfyldt. Der er tale om en af Danmarks bedste islænder-træningsanlæg. Det markante kvalitetsbyggeri er nemlig spækket med faciliteter til heste, heriblandt store stalde med omtrent 30 bokse i alt samt løsdriftsstalde, vaskepladser, ridehal og græsfolde med frostfrit vand. Ligeledes skal nævnes at der er hingstestation faciliteter med laboratorie og tapningsrum. Faciliteterne har EU-godkendelse.~

I 2020 blev der foretaget omfattende renoveringer af en række udbygninger, og i samme omgang blev vinduerne på stuehuset udskiftet. Grunden består af lige godt 10~hektar, som hovedsageligt er udlagt til folde samt agerbrug.

Velgjort byggeri ideelt til heste

Stuehuset fremtræder i røde mursten med rødt, halvvalmet tegltag og sorte døre- og vinduesrammer. Stil, farver og materialer er gennemgående, og således matcher udtrykket også samtlige udbygninger. Indretningen i udbygningerne er funktionel for både mennesker og heste. To anseelige staldbygninger på henholdsvis 400 og 680 ~kvadratmeter rummer samlet set 28 bokse, én folingsboks, fire løsdrifte med tilhørende paddocks samt fire spiltove, to vaskepladser, et sadelrum, et laboratorium og et toilet. I forlængelse af den ene stald er der en opvarmet tilbygning med kontor, tre værelser, køkken, badeværelse og hems. Ydermere inkluderer udbygningerne en ridehal, et maskinhus og en tredobbelt carport.

På grunden er der endvidere en oplyst ovalbane, som er godkendt til WRL stævner, samt en dressurbane, en plads med fast bund til wrap foruden indhegnede græsfolde. Der er oplyste stier til og mellem foldene, og alle er med frostfrit vand.Moderne, lys bolig

Stuehuset blev grundigt renoveret i 2009, hvor især stueetagen stod for skud. I den forbindelse blev der installeret gulvvarme i det meste. Førstesalen blev udnyttet til beboelse i 2013 og udgør en boligenhed i sig selv med eget køkken og badeværelse. I 2020 blev hele stuehuset opgraderet med nye træ/alu vinduer.

Stueetagen er afsat til den primære beboelse og består af en stor stue, et køkken-alrum, tre værelser, et badeværelse og et bryggers med gæstetoilet. Det ene soveværelse er en reel soveværelsessuite med walk-through-closet og direkte adgang til badeværelset. Der er også et viktualierum i tilknytning til køkkenet. Sollyset strømmer ind overalt i hjemmet, og fra stuen kan man træde ud på en sydøstvendt stenterrasse, mens man fra køkkenet tilgår terrassen med aftensol på modsatte side. Ovenpå finder man fem værelser, et badeværelse, et spisekøkken og et disponibelt rum.

Fredeligt og bekvemt

Nærområdet er kendetegnet af marker, så langt øjet rækker, men få kilometer sydøst for matriklen bugter Skjern Å sig gennem landskabet lige nord for Borris Hede. Det er oplagt at ride turen til Nationalpark Skjern Å. Den stemningsfulde stationsby Borris ligger også blot et par kilometer fra hjemmet og stiller indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og sportshal til rådighed. Endelig bosætter man sig i overkommelig afstand fra motorvejen og kan derfor hurtigt begive sig til de større byer i Jylland samt på Fyn og Sjælland.

Liebhaver…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Debelmosevej 3 , 6900 Skjern7.800.000 kr.31.579 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.168 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 247 ㎡Grund: 103454 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1988

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x