Ulrikkenborg Plads 10C 2-tv, 2800 Kongens Lyngby

2800 ulrikkenborg plads 10c 2 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lejlighed beliggende på Ulrikkenborg Plads 10c, 2.tv på 80 kvm i hjertet af Kongens Lyngby. Velegnet til den lille familie, par eller folk på udkig efter en delevenlig bolig. Lejligheden kræver en smule omsorg.

Ejendommen er omgivet af mange grønne fællesarealer, der giver mulighed for at nyde udendørs
livet og slappe af i de rolige omgivelser. Lejligheden har en stor og indbydende entre, to rummelige værelser, et badeværelse med kar, et stort køkken med altan, en stor og åben stue med fransk altan. De vel-udnyttede kvadratmeter gør lejligheden ideel til deling uden at gå på kompromis.

Beliggenheden er fantastisk, da lejligheden ligger klods op ad Lyngby station, hvilket gør det nemt at komme til resten af byen og det centrale københavn på kun 15 minutter med toget. Derudover findes der et hyggeligt og charmerende torv ude foran lejligheden, som byder på caféer, frisør, bageri o.lign.

Lyngby hovedgade og Lyngby Storcenter ligger også i nærheden af lejligheden, som er kendt for de utallige shoppingmuligheder og et hyggeligt byliv. Samtidigt skinner de naturskønne omgivelser igennem, som er placeret lige i nærheden af boligen.~ Herunder Sorgenfri Slotspark, Mølleådalen, som byder på utallige muligheder indenfor udendørsaktiviteter.

Denne lejlighed har mange positive ting, herunder en attraktiv beliggenhed, gode indretningsmuligheder, kort afstand til natur, et hyggeligt og charmerende nærområde. Boligen tilbyder en sjælden mulighed for at anskaffe sig et hjem i hjertet af Kongens Lyngby, med rig mulighed for at sætte sit eget præg og skabe ens ønsket hjem!

Ring allerede i dag på 35422200 og få en fremvisning før det er for sent! Går du selv med salgstanker, så tøv ikke med at ringe på 22 37 09 90 og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering……

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulrikkenborg Plads 10C 2-tv, 2800 Kongens Lyngby3.148.000 kr.39.350 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.519 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 80 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1952

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x