Lønborgvej 1, 4600 Køge

4600 lonborgvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievenlig etplansvilla med skønne udearealer i Nørremarken

På Lønborgvej 1 ligger en ganske nydelig og flot holdt etplansvilla, der blev opført i 1972 af husets nuværende ejere. Der har altså kun boet én familie på adressen siden husets opførelse for 52 år siden, hvilket vidner om, at dette er en ejendom og en beliggenhed, man bare ikke vil væk fra. Velkommen til.

Den 767 kvadratmeter store grund er beliggende på hjørnet mellem Lønborgvej og Agerskovvej. En velvoksen hæk lukker haven til hele vejen rundt, så I trygt kan lade børn og firbenede venner boltre sig i det bløde græs. Ligeså kan I selv tage velfortjente pauser i den skønne have, der byder sig til med flere solpletter og pæn beplantning. To terrassemiljøer lægger op til at blive indrettet med dejlige møbler, og særligt terrassen mellem udestuen og stuen tager sig hyggeligt ud med sine gårdhave-lignende fornemmelser.

På den anden side af hoveddøren venter 170 kvadratmeter i ét plan. Allerede i entréen fornemmer I de lyse farver og den gode stand, som kendetegner huset fra start til slut. Herfra bliver I straks ledt ind i det, der med tre værelser og et badeværelse oplagt kan indrettes som børneafdeling, mens I forældre kan nyde godt af jeres eget bad og soveværelse i husets nordlige del. I midten af det hele ligger hjemmets hjerte: to skønne stuer samt det lyse køkken-alrum, hvor familien kan samles til høje grin og dybe snakke.

I bosætter jer i Nørremarken, hvis grundejerforening årligt planlægger forskellige arrangementer med alt fra tøndeslagning til fastelavn og bål til Sankt Hans til påske- og julehygge. Om sommeren kan naboerne samles til fodbold på stadion, mens der også holdes strikkeklub naboerne imellem. Det er en dejlig, ubesværet og ganske familievenlig tilværelse, der venter jer i Køge. Veltrimmede hække og vajende faner præger det hyggelige villakvarter omkring Lønborgvej, der giver jer kun 300 meter til Asgård Skole og Børnehus.

I kan glæde jer over 850 meter til indkøb i Netto og idrætstilbud i Køge Idrætspark, ligesom fire minutter på cykel tager jer til Ølbycenter, hvor flere supermarkeder og spisesteder placerer sig sammen med apoteket og tandlægen. I nærheden af centret ligger Ølby Station, hvor regionaltoget kører til Københavns Hovedbanegård på 36 minutter, og der er gode busforbindelser langs Stensbjergvej og Agerskovvej. Der er én kilometer til Sjællands Universitetshospital, 1,3 kilometer til Køge Ås med fortryllende natur og hyggelige kulturelle og musikalske indslag og 2,2 kilometer til Køge Marina med restauranter og en isbutik….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lønborgvej 1 , 4600 Køge4.195.000 kr.23.634 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.304 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 170 ㎡Grund: 767 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x