Topasvej 9, 4600 Køge

4600 topasvej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla med super beliggenhed og rummelig planløsning i Køge

Velkommen til denne skønne villa, der tilbyder alt, hvad en moderne familie kan ønske sig. Med et boligareal på hele 162 kvadratmeter fordelt på én plan, er der rigeligt med plads til både privatliv og fællesskab. Villaen er opført i 1999 med kvalitetsmaterialer og har en god planløsning, som inkluderer separate børne- og forældreafdelinger. Dette gør det nemt at skabe en harmonisk hverdag for alle familiemedlemmer.

Hjertet af hjemmet er det åbne køkken/alrum, hvor madlavning og samvær går hånd i hånd. Herfra er der adgang til de store leverum, som indbyder til hyggelige stunder med familie og venner. De to badeværelser sikrer minimal ventetid om morgenen, mens bryggerset giver praktisk opbevaringsplads og mulighed for tøjvask uden at forstyrre resten af huset.

Den store syd/vestvendte grund på hele 1027 kvadratmeter byder på masser af udendørs muligheder. Her finder du både en køkkenhave til den grønne entusiast samt en stor indkørsel med plads til flere biler. Haven er perfekt orienteret mod solen, hvilket gør den ideel til sommerens grillfester eller afslapning under åben himmel.

Beliggenheden kunne ikke være bedre – villaen ligger centralt placeret på en stille villavej med stisystemer direkte til skole, Solgårdsparken, indkøbsmuligheder og strand. Derudover er der nem adgang til Køge C samt Køgebugt Motorvejen, hvilket gør pendling både hurtigt og bekvemt.

Denne ejendom kombinerer komfortabel boligindretning med en uovertruffen beliggenhed i et eftertragtet område. Gå ikke glip af muligheden for at gøre denne drømmevilla til dit nye hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Topasvej 9 , 4600 Køge3.595.000 kr.21.735 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.029 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 162 ㎡Grund: 1027 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1999Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x