Nørre Farimagsgade 49 2-th, 1364 København K

1364 norre farimagsgade 49 2 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Alt er rippet og nyt båret ind på udstrakte håndflader og hvide handsker…

Hvad siger en konge som Christian den 4. fra rabatten til en bondemand på en forbindelsesvej, fordi han ikke ville vige fra modsat retning? Far i mag, min gode Carl. Ja, spring-forbi, kør-om, far-i-mag. Det gjorde Carl så, og mere skal der såmænd ikke til for at finde et gadenavn. Forbindelsesvejen blev til Farimagsgade, og dem er der jo nogle stykker af med Vester, Nørre og Øster til fornavn.

Nørre er olddansk for mod nord, og ejendommen på Nørre Farimagsgade 49 står stort set lige overfor Ørstedsparken. De er lige gamle eller lige unge, som man siger, når noget ældre stadig har potens og nutidige tandhjul at pille ved. Begge er de fra 1878. Lejligheden på 2. sal er på 129 vildt lækre m2. Den er en ombygget erhvervsejendom, hvor alt er rippet, rør, kloak, el, tag, vinduer, alt er skiftet og nyt båret ind med hvide handsker til de 48 lejligheder, der er i dag. Ja, man bliver lidt lille her, når der er 3,25 meter til loftet, til gengæld bliver rummene større. Nyt snedkerkøkken, nye snedkerskabe, 2 spritnye badeværelser med italiensk terrazzo, sì, così delizioso. Israels Plads med Torvehallerne er forhaven, Ørstedsparken er hundeparken og baghaven er Søerne. Parken er en promenadepark. Her går man tur, her flanerer man omkring søen og det gamle voldanlæg, der ligesom Tivoli, Botanisk Have og Østre Anlæg er anlagt som en del af del af Københavns gamle voldterræn.

Der er fred og ro i lejligheden, som ligger væk fra vejen mod 2 baggårde med lys og luft. Altså ingen trafikstøj. Og hør lige, elevator, ja, moderne tider, e-le-va-tor. Beliggenheden i København bliver ikke meget bedre. Naboerne er Statens Museum for Kunst, Den Hirschsprungske Samling, Kongens Have og Kongens Nytorv. Med 2 soveværelser og 2 badeværelser får den lille familie det godt her. Men den kan også være alt for kærresteriet, som gerne vil omfavne og kramme alt det bedste til sig i Indre By, restauranterne, caféerne, de lækre butikker, kulturen, gallerierne, parkerne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørre Farimagsgade 49 2-th, 1364 København K11.995.000 kr.92.984 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.780 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 129 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1878

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x