Robert Jacobsens Vej 84 2-1, 2300 København S

2300 robert jacobsens vej 84 2 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Eksklusiv lejlighed i 8Tallet med udsigt over Kalvebod Fælled!

Drømmer du om en bolig, hvor urban elegance møder naturens ro? Så er denne lejlighed i 8Tallet på Robert Jacobsens Vej 84, 2. 1, 2300 København S det perfekte hjem for dig. Tegnet af den prisvindende arkitekt Bjarke Ingels, forener denne unikke bygning moderne design med fantastiske omgivelser, lige ved foden af Kalvebod Fælled.

Når du træder ind, bliver du mødt af en rummelig entré, der leder videre til den lyse spisestue. De imponerende gulv-til-loft vinduer giver et fantastisk lysindfald, som fremhæver lejlighedens rummelige atmosfære. I forlængelse heraf finder du et lækkert soveværelse og et stilrent badeværelse med gulvvarme, der sikrer komfort året rundt.
Lejlighedens hjerte er det åbne køkken-alrum, som elegant smelter sammen med stuen og den sydvendte altan. Her kan du nyde udsigten til søen og det frodige landskab på fælleden, mens du tilbereder mad eller slapper af i hyggelige omgivelser.

Lejligheden ligger i Ørestad Syd, hvor du har Kalvebod Fælleds naturskønne arealer lige udenfor døren, samtidig med at du er tæt på byens puls. Med metroen fra Vestamager Station og motorvejen kun få minutter væk, har du nem adgang til hele København og Københavns Lufthavn. Området byder på skoler, daginstitutioner og kulturelle oplevelser i form af Fields og dets biograf og Royal Arena.
Dette er en bolig, hvor luksus, natur og byliv mødes i perfekt harmoni….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Robert Jacobsens Vej 84 2-1, 2300 København S4.595.000 kr.47.865 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.485 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 96 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 2010

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x