Buddingevej 180 1-106, 2860 Søborg

2860 buddingevej 180 1 106 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar Ejerlejlighed med Lys og Luft – Perfekt til Førstegangskøberen!

Velkommen til denne rummelige ejerlejlighed i Søborg. Lejligheden er indflytningsklar og nymalet, hvilket gør den ideel for dig, der ønsker at flytte direkte ind uden bekymringer. Her får du en bolig i god stand med mulighed for at sætte dit eget præg og skabe et hjem, der afspejler din personlige stil.

Lejligheden byder på et stort lyst køkken-alrum med ugeneret udsigt. Dette rum er hjertet af boligen og tilbyder rigelig plads til både sofaarrangement og spisehjørne. De store vinduer sørger for masser af naturligt lys hele dagen, hvilket skaber en behagelig atmosfære at opholde sig i. Køkkenet er funktionelt indrettet med moderne faciliteter, så du kan nyde madlavningen i fulde drag.

Soveværelset er rummeligt og har god skabsplads, så du nemt kan holde orden på dine ejendele. Det store vindue sikrer også her et dejligt lysindfald, som gør værelset lyst og venligt. Badeværelset er praktisk indrettet med separat brus, hvilket giver en følelse af luksus i hverdagen.

Denne lejlighed er perfekt som førstegangskøb for singlen eller kæresteparret samt som forældrekøb til studerende børn. Beliggenheden kunne ikke være bedre; tæt på offentlig transport gør det nemt at komme rundt i byen uden bil. Derudover finder du træningsfaciliteter lige om hjørnet samt et væld af indkøbsmuligheder indenfor kort afstand.

Alt i alt får du her en super lejlighed med mange muligheder og en fantastisk beliggenhed. Kom selv og oplev de mange kvaliteter ved denne bolig – vi glæder os til at vise dig rundt!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Buddingevej 180 1-106, 2860 Søborg1.375.000 kr.29.255 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.612 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 47 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1970

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x