Gærdet 13, 4600 Køge

4600 gaerdet 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot renoveret etplansvilla på lukket vej i Køge C

Gærdet 13 er opskriften på det perfekte hjem til såvel parret som børnefamilien, der her kan folde tilværelsen ud over 118 flot renoverede m2. I overtager en klassisk 60er-villa, der takket være en lang række istandsættelser er forvandlet til et lyst og moderne hjem, som ligger i selskab af en sydvendt have på en lukket vej tæt på bylivet i Køges hyggelige centrum.

Huset ligger dejligt privat og tilbagetrukket på den 778 m2 store grund, og en tæt hæk skærmer af mod vejen og hele vejen rundt om haven. Bilen kan få plads i den lange indkørsel, og herfra kan I bevæge jer frit omkring i den grønne have, hvor de yngste kan få en gynge opsat i forhavens store, flotte træ. Bagtil får I en aflukket have mod solen i syd, og I kan være helt jer selv, når I sidder ugeneret på den dejlige fliseterrasse i forlængelse af huset. Haven giver plads til både trampolin, legetårn og legehus – et paradis for de mindste! – og derudover får I også overdækket cykelparkering og en garage med plads til opbevaring såvel som værksted.

De gode oplevelser fortsætter indendørs, for huset er løbende sat i stand. Vinduer og døre blev udskiftet i 2015, og terrassedøren så sent som i 2024. I 2015 blev der filtet vægge, i 2020 blev bryggerset renoveret, i 2021 blev der lavet nyt køkken, og i 2022 blev egetræsgulvene slebet. Senest fik hjemmet et renoveret badeværelse i 2023. Der er lagt nyt isolering på loftet og taget er blevet gennemgået hvor flere plader er skiftet.

Turen går gennem et hjem med lys, luft og rene linjer. Derudover er det en veldisponeret planløsning, der fordeler de 118 m2, så de føles som flere. I får to indgangspartier: et bryggers og en nydelig entré med indbygget bænk og skabsplads. Dertil kommer en separat afdeling med tre værelser og det stilrene badeværelse, og husets modsatte ende er dedikeret til et åbent, moderne leverum, hvor køkken-alrum og stue smelter sammen. Uanset hvor I befinder jer, kan I nyde en grøn udsigt ud af alle vinduer, og I vil nyde det privatliv, der hersker på adressen.

Hus og have matches af en yderst attraktiv beliggenhed. I får hjemme i de trygge rammer af en lukket vej i et veletableret villakvarter med kort afstand til både skøn natur ved Køge Ås og købstadens stemningsfulde bymidte – stisystemet og en fem minutters cykeltur leder jer til centrum. Derudover har I alle hverdagens destinationer i det nære nabolag, så I kan gå til både indkøb, skole, daginstitutioner og byens gymnasium.

Lyder det som jeres næste boligkapitel? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gærdet 13 , 4600 Køge3.850.000 kr.31.622 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.857 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 118 ㎡Grund: 778 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x