Gl Ryevej 27, 8740 Brædstrup

8740 gl ryevej 27 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk ejendom med sø, skov og marker

Leder efter du en ejendom, hvor det kun bliver fantasien der sætter grænserne for hvad der er muligt, så skal du helt sikkert opleve Gl Ryevej 27. Her får du nemlig 6,6 HA, som er fordelt på en dejlig stor udsigtsgrund, skov, marker som omringer huset og en særskilt eng. For enden af haven ligger den store og flotte Vængsø, hvor man har mulighed for at ro en tur, tage en hyggelig fisketur eller blot nyde udsigten til den flotte natur og det rige fugleliv.
Huset er opført af ejer i 1990 og bygget i en stil og størrelse som passer rigtig god til omgivelserne. Her får du nemlig hele 203 m² fordelt på 2 plan, hvor alle leve rummene er vendt mod søen og den skønne udsigt. Huset byder på hele 5 værelser og 2 badeværelser, stort køkken/alrum der ender ud i en vinkelstue. Der er to indgange til huset, hvor man får et stort bryggers/baggang og en gæsteentre. Derudover får man en ekstra stue eller multirum på 1. salen, hvor der ligeledes er en fantastisk udsigt.
I forlængelse af huset har man en god carport med tilhørende fyrrum/redskabsrum.
I 1995 er der opført en stor garage/hal på hele 96 m², med en stor port, der gør det muligt at udnytte den til lidt af hvert. Den er med at gøre det til en tolænget ejendom, hvor man får en stor og hyggelig gårdsplads, hvor det kæmpestore og flotte træ er med til at byde en velkommen hjem.
Kom ud og oplev den flotte natur og omgivelser der hører med til dette skønne hus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl Ryevej 27 , 8740 Brædstrup5.498.000 kr.27.084 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.073 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 203 ㎡Grund: 66385 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1990

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x