Baggesens Alle 34, 6700 Esbjerg

6700 baggesens alle 34 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggelig murstensvilla i gåafstand til midtbyen

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/10 – klik på billede –

Hos EDC Gilbjerg & Madsen kan vi præsentere denne hyggelig og centralt beliggende murstensvilla med tegltag som er beliggende i gåafstand til Broen, Esbjerg City og med indkøb og skole inden for få minutters gang. Til boligen er der en meget hyggelig og helt lukket have med “skovstemning” med et læbælte af træer for enden af haven og ellers frugttræer og terrasse. Boligen har desuden integreret og hyggelig udestue og en tilhørende carport.

Boligen er veldisponeret med et ekstra værelse i stueplan ud over et dejligt soveværelse. Fra entreén er der ud over værelset og soveværelset adgang til dejligt brusebadeværelse med toilet og håndvask. Desuden er der velindrettet køkken med skillevæg til opholdsstuen, således der er mulighed for at åbne hertil hvis et stort alrum/spisestue ønskes. Fra opholdsstuen er der adgang til den hyggelige udestue som forlænger sæsonen i begge ender.

Til boligen er der der fuld kælder på 76 kvm således du får ialt 152 kvm etagemeter og 22 kvm udestue. Kælderen har vaskerum, toilet med håndvask, egen indgang samt 2 disponible rum og et viktualierum. Her er således meget opbevaringsplads ud over den godt disponeret stueetage og den gode udenomsplads i haven.

Ønsker du en bolig hvor en lejlighed er for lille og et hus for stort, vil denne villa til lejlighedspris kunne være helt ideel for dig/jer hvis du er enlig eller I er et voksent par eller førstegangskøber….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Baggesens Alle 34 , 6700 Esbjerg1.248.000 kr.10.928 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.919 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 76 ㎡Grund: 657 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-26 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x