Friggasvej 4, 6640 Lunderskov

6640 friggasvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret etplans villa i Lunderskov

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/10 – klik på billede –

Friggasvej 4 i Lunderskov er en smuk, renoveret og moderniseret etplans-villa, der byder på komfort og moderne faciliteter i et roligt og børnevenligt område. Villaen rummer fem værelser, hvilket giver god plads til familien, samt både et gæstetoilet og et badeværelse, som gør det praktisk i hverdagen. Hjertet i boligen er et indbydende køkkenalrum med et åbent køkken, en hyggelig spiseafdeling og en lys opholdsstue, hvor hele familien kan samles.
Huset har også et funktionelt bryggers, og i kælderen finder du et disponibelt rum, som nuværende ejer har indrettet som en hjemmebiograf – perfekt til afslappende filmaftener. Til huset hører også en garage, og udenfor kan du nyde den nemme, overskuelige have og den hyggelige terrasse, ideel til afslapning eller grill med venner og familie.
Lunderskov tilbyder desuden alle hverdagens bekvemmeligheder, herunder skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport – alt inden for kort afstand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Friggasvej 4 , 6640 Lunderskov2.395.000 kr.12.726 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.634 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 168 ㎡Grund: 767 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x