Katholm 308, 3670 Veksø Sjælland

3670 katholm 308 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velkommen til dette skønne rækkehus i naturrige Veksø – et sandt paradis for naturelskere og dem, der drømmer om fred og ro med udsigt over marker og

Med sine 140 m2 fordelt på 2 plan og 32 m2 kælder (i alt 172 etagemeter), får du her en rummelig og funktionel bolig, der opfylder alle dine behov. Stueetagen byder på et stort og lyst køkken-alrum, hvor familien kan samles til madlavning og hyggestunder. Fra stuen træder du ud på en skøn altan, der præsenterer dig for en betagende udsigt over de omkringliggende naturskønne omgivelser – perfekt til morgenkaffen eller en afslappende aftenstund.

Stueetagen rummer desuden 2 værelser, ideelle som børneværelser, kontor eller gæsteværelser, samt et neutralt indrettet badeværelse. Trappen fra stuen fører dig ned til det rummelige kælderplan, hvor der venter endnu mere plads. Her finder du to yderligere værelser, hvoraf det ene har sit eget badeværelse – en perfekt løsning til gæster eller teenageren, der ønsker privatliv.

Kælderen byder også på en hyggelig stue, et disponibelt rum med mange muligheder, et praktisk bryggers og udgang til en dejlig fliseterrasse. Fra terrassen kan du nyde naturen helt tæt på – det ideelle sted til grillmiddage og udendørs afslapning. Boligen ligger så velplaceret, at du vil kunne nyde solens opkvikkende stråler fra tidlig morgen og til sen aften.

Dette rækkehus er det perfekte match til familien, der ønsker en kombination af rummelighed, komfort og nærhed til naturen. Kom og oplev det selv – her får du en bolig, hvor både inde- og udendørsliv går op i en højere enhed!

Skulle du overveje at opgradere en smule, så frygt ej! – Her er der mulighed for at etablere ovenlysvinduer i stuen, og for nyligt er det nu også blevet godkendt at opsætte solceller.

Veksø er en formidabel by når det kommer til familieliv og natur, især til dem der ønsker stadig at være tæt på byen uden støjen. I vil opleve at mange der først har besøgt byen, har svært ved at komme derfra igen, når først de har oplevet skolen, fritidsliv, den sorte kælkebakke, sociale begivenheder som f.eks. ringridning og musical. Byen har endda sin egen s-tog station, der sikre hurtig offentlig transport mod København for både store og små, rejsende eller eventyrer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Katholm 308 , 3670 Veksø Sjælland3.995.000 kr.25.933 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.482 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 140 ㎡Grund: 163 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2024-10-01 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x