Højgårdsparken 53, 8464 Galten

8464 hojgardsparken 53 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Endebolig i god og sund andelsboligforening!

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/10 – klik på billede –

Velkommen til Højgårdsparken 53 i Skovby, en endebolig beliggende i en sund og god andelsboligforening. Denne bolig tilbyder et ideelt hjem for den enlige eller parret, der søger en fin andelsbolig med god indretning. Med et areal på 53 m² rummer boligen et soveværelse samt et åbent køkken/alrum i forbindelse med stuen. Her er tale om en billig bolig!

Køkkenet er fra 2020 og præsenterer sig moderne og stilrent. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele året rundt. Den integrerede udestue tilføjer ekstra plads og lys til boligen, hvilket gør det til et ideelt sted at nyde morgenkaffen eller slappe af efter en lang dag.

Boligen er bygget i 1983 og har gennemgået betydelige opdateringer, herunder udskiftning af døre og vinduer. Varmekilden er fjernvarme, hvilket sikrer en stabil og effektiv opvarmning

Den sunde andelsforening sikrer et godt naboskab og et trygt miljø, hvor man kan føle sig hjemme. Der er brugsret til parkeringsplads og fælles vaskeri. Der er desuden etableret et fint fællesrum med køkken og god plads til større arrangementer..

Dette er en bolig, hvor du kan nyde livet i rolige omgivelser med gode stiforbindelser direkte fra boligen. Ad stierne kommer I ind til Idrætscenter, Rema 1000, grønne områder, hundeskov og der er også mulighed for at komme helt ind til Galten centrum. Her byder Galten på. F.eks. biograf, indkøb, daginstitutioner, bibliotek, apotek, detailforretninger og meget mere!

Denne bolig er en god mulighed for den, der ønsker et moderne hjem i et trygt og velorganiseret miljø.
Kontakt EDC AROS Galten for en fremvisning på tlf. 86 94 66 55….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højgårdsparken 53 , 8464 Galten642.488 kr.12.122 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.516 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 53 ㎡Grund: 4873 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1983

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x