Linde Alle 6, 3050 Humlebæk

3050 linde alle 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Privat fælles strandgrund, badebro og de smukkeste omgivelser inde og ude. Humlebæk for hulen da!

Herskabelig, rummelig, lys, uovertruffen. Æstetisk i samtlige hjørner og kroge.

En smukkere villa, en mere eksklusiv adresse, et mere vidunderligt åndehul på Danmarkskortet er da ikke til at finde. Her er betagende både inde og ude. Denne villa tager pusten fra enhver. For den indeholder alt, og mere til, hvad en boligdrøm måtte være for en familie.

Detaljegraden og den gode smag er den røde tråd på Linde Allé 6. Og så er her bare så utrolig hyggeligt.

Men også kvarteret er uden sammenligning. Det er et fantastisk roligt kvarter. Der er masser af muligheder for gåture for hele familien til f.eks. Krogerup Avlsgaard eller et besøg hos Årstiderne. Her er I helt tæt på stranden, havet og ubeskrivelig smuk natur. Der er et veludbygget stisystem i hele Humlebæk, hvilket gør, at børn i alle aldre trygt kan færdes rundt i byen uden at skulle krydse de store veje.

Her er også et godt og nærværende naboskab. Her er fælles fastelavnsarrangementer og vejfester. Og så er Linde Allé en lukket vej, så I kan bare lade børnene boltre sig på cykler, løbehjul og i fuld galop.

Sletten Børnehus (vuggestue/børnehave/fritidshjem) ligger lige rundt om hjørnet. Klubben for 4. og 5. klasse ligger kun 200 meter væk. Og ikke nok med det. Om sommeren rykker klubben ned til vandet, hvor der bl.a. er mulighed for at tage et kajakkursus eller booke en tennisbane. Lyder det ikke vidunderligt?

Linde Allé har naturligvis adgang til den fælles strandgrund, helårs badebroen, omklædningsfaciliteterne, og her kan I bare lade kajakken ligge. En sauna? Ja, ja – den er også på vej.

Hvis I pludselig vil ind til storbyen, så tager det kun 35 minutter med kystbanen. Og toget kører hele natten i weekenderne til og fra København.

Linde Allé 6 må være villavejens skønneste, flotteste bolig. Med en blomstrende og frodig have fuld af hyggekroge, bålplads, plads til aktiviteter på solskinsdage og lyst til bare at nusse rundt. Og, og og! Med et tilhørende anneks der indeholder både bryggers, mulighed for køkken, lækkert badeværelse og et lyst, stort rum, der kan benyttes som feks. kontor.

Faktisk synes vi, at Linde Allé 6 er selve indbegrebet af en boligdrøm, og vi hos Byens Bolig glæder os sådan til at byde dig indenfor i et hjem, der er noget ganske, ganske særligt. DET her er, hvad vi kalder ufortyndet lykke….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Linde Alle 6 , 3050 Humlebæk18.500.000 kr.65.004 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.276 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 263 ㎡Grund: 1228 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1902Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x