Højmarken 16, 9575 Terndrup

9575 hojmarken 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og lys etplansvilla, som løbende er blevet moderniseret

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/10 – klik på billede –

Denne flotte etplansvilla har gennemgået en omfattende modernisering i 2014/2015 og fremstår som en lys og velisoleret bolig med energimærke B. Ejendom byder på masser af plads og moderne faciliteter.

Huset har et stort og åbent køkken/alrum og stueområde med et fantastisk lysindfald, blandt andet takket være vinduet i loftet. Køkkenet er indrettet med en praktisk køkkenø og masser af arbejdsplads, og der er direkte adgang til en sydvendt terrasse, hvilket gør det nemt at nyde udendørsarealerne.

Boligen er holdt i lyse farver, hvilket giver et indbydende og moderne indtryk. I bryggerset findes der masser af skabsplads samt gulvvarme, hvilket sikrer en funktionel og behagelig hverdag.

Soveværelset er rummeligt med god skabsplads, og derudover er der to store værelser samt et mindre værelse, der kan bruges som kontor eller børneværelse.

Haven har en stor sydvendt terrasse, perfekt til afslapning og hyggelige sammenkomster.

Dette er en villa, der skal opleves!

Terndrup er en velfungerende og aktiv by med knap 1700 indbyggere, der nyder godt af et pænt udvalg af dagligvarebutikker, bager, apotek, pengeinstitut, kro m.v.

Byen har egen skole fra 0.-9. klasse, et flot Idrætscenter med blandt andet svømmehal samt et godt og varieret foreningsliv.

Der er cirka 30 kilometer til Aalborg – og endnu mindre til det nye supersygehus i Aalborg Øst. Desuden er der cirka 12 kilometer til Hadsund og 11 kilometer til Skørping.

Det skulle glæde os meget at vise jer Højmarken 16, Terndrup – en traditionel og regulær villa med masser af muligheder.

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Terndrup vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højmarken 16 , 9575 Terndrup1.295.000 kr.7.562 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.186 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 167 ㎡Grund: 741 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1966Sidste tilstandrapport er fra: 2017-10-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x