Duevej 2, 8500 Grenaa

8500 duevej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Duevej 2, 8500 Grenaa

Flot og velholdt familievilla med skøn beliggenhed i roligt kvarter. Her befinder I jer i gåafstand til alt – centrum, indkøb, daginstitutioner, skole- og uddannelsessteder, fritidsaktiviteter, Grenåen samt plantagen. Ligeledes er der kort afstand til letbane og busforbindelser, blot få minutters gang hen over Åbyen og en tur på stranden er blot en cykeltur væk fra jeres nye bopæl.

Den velholdte, solide rødstensvilla byder på masser af plads inde som ude. I boligens stueetage får I:
Stort køkken med spiseplads i åben forbindelse til meget stor stue med pejseindsats fra 2009 – her er masser af plads til at samle den store familie. Stort badeværelse med både brus og kar. Gæstetoilet. Stort værelse med indbygget skab. Godt bryggers. Flot entré/hall med smuk trappe til 1. sal.

På 1. sal får I et stort østvendt soveværelse med indbygningsskab og adgang til walk-in. Hertil to store værelser, det ene med hems, og begge med udgang til vestvendt balkon. Stort og flot brusebadeværelse med adgang til sauna. I det store kontor er der god mulighed for ekstra stue, aktivitetsrum eller evt. at lave to værelser.

Udenfor byder ejendommen på lukket, sydvendt gårdhave, hvor I ugeneret kan nyde solen hele dagen. Her er ligeledes bede og mulighed for en køkkenhave. Stor udestue til de køligere sommerdage.

Villaen omkranses af en stor og nem have, anlagt med plæne, skelbeplantning, frugttræer m.m.

Ejendommen byder desuden på integrereret garage/værksted samt carport, hvorfra I tørskoet kan komme ind med varer, børn, mv. Hertil et godt hobby/cykelrum og et brændeskur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Duevej 2, 8500 Grenaa1.895.000 kr.8.939 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.180 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 214 ㎡Grund: 978 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x