Dyssehøjvej 1, 8981 Spentrup

Jennum, dyssehojvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Masser af plads både ude og inde

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Denne 1½-plansvilla med en tilhørende 1932 m2 stor grund er beliggende i Jennum, i landlige omgivelser men i gåafstand til indkøbsmuligheder i Spentrup. Har man skolebørn, kan skolen enten nåes på en kortere cykeltur eller med skolebussen, som kører lige uden for an døren. I Spentrup findes der desuden institutioner, sportshal samt et velfungerende foreningsliv.

Man bliver budt indenfor i villaens rummelige bryggers med nye skabe, vaskearrangement samt rigeligt med plads til sko og overtøj. Fra bryggers er der adgang til et stort nyere (ca. 7 år) badeværelse, som fremstår lyst og dejligt. Heudover et 7 år gammelt køkken, som fremstår flot med hvide elementer og nyere hvidevarer. Herfra er der direkte adgang til 2 store stuer, som begge har masser af lysindfald og plads til både leg og hygge. Stort soveværelse med nye skabe. På villaens 1.sal findes to gode børneværelser, heraf et med walk-in. Derudover et originalt toilet samt et disponibelt rum. Villaen rummer desuden et særskilt funktionelt grovkøkken.

Til villaen hører stor carport med redskabsrum og stor særskilt garage/overdækket terrasse samt et stort udhus og et hønsehus for enden af grunden.
Villaen har i efteråret 2019 fået opsat hardyplank på gavle, samt udskiftet begge indgangsdøre.

Søger du en rummelig villa på en stor grund, som er beliggende tæt på Spentrup, er dette et rigtig godt bud.

Supplerende oplysninger:

Tag: Eternittag
Ydermur: Pudsede facader
Antenneforhold og internetforbindelse: You See
Kloakforhold: Iflg. ejendomsdataraporten er der separeret på grunden
Overtagelse: Flexibel, men kan ellers overtages med det samme…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dyssehøjvej 1, 8981 Spentrup945.000 kr.5.559 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.529 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 160 ㎡Grund: 1932 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x