Nyvej 14, 8981 Spentrup

Gassum, nyvej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig familievilla med skøn have

Er I til store, lyse rum, god plads og en skøn have? – ja, hvem ville egentligt svare nej til det, og det behøver I da heller for Nyvej 14 giver jer alt dette – og mere til.

Her er vi i Gassum, et hyggeligt lokalsamfund, som ligger naturskønt mellem Randers og Hobro. Her er der købmand og med få meter hen til boldbanerne, hvor også Kultur- & Aktivitetshuset ligger, er der masser af muligheder for både sociale og sportslige aktiviteter for hele familien. Daginstitutioner ligger lige ved ejendommen og der går bus til Spentrup, hvilket giver en super god logistik.

Det er sælger selv, der har fået huset tegnet og opført, så det er altså en 1-ejer villa, som I nu kan blive den næste familie til at flytte ind i. Gør I det, så bliver jeres nye hjem en dobbeltmuret to-plansvilla, hvor alle kan få god plads til både at være sig selv og være sammen.

Planløsningen byder på et stueplan med entré, som går over i et fint køkken samt bryggers. Desuden er her det ene af boligens to badeværelser, et værelse og endelig den meget store og lyse stue, hvor der blandt andet er indmuret brændeovn (som er efter 2003) samt udgang til en stor, vestvendt og delvist overdækket terrasse.

På førstesalen kommer I op til en repos, en stue eller multirum med udgang til en altan, samt yderligere tre værelser og et badeværelse. Her er der både badekar og bruseniche, foruden sauna. Ejendommen har altså i alt fire værelser og de har alle indbyggede skabe.

På taget er en række solceller, noget som er med til at holde forbrugsudgifterne godt nede, og så får I også en dobbeltmuret og isoleret garage. I denne er der plads til bilen og desuden god plads til opbevaring, et ekstra køleskab, familiens cykler m.m. Endelig rummer garagen også et praktisk værksted og det, at bygningen er dobbeltmuret og godt isoleret gør at det er dejligt anvendeligt, hele året rundt. Ejendommen er blevet godt og løbende vedligeholdt og fremstår i flot og indbydende stand.

Vi må heller ikke glemme den flotte have. Udover de nævnte terrasser (som i øvrigt er dejligt ugenerede) er her flere solkroge, smukke stenbede og duftende buske og træer. Her er også et drivhus og en lille nyttehave, så I kan opleve glæden af at kunne dyrke nogle af jeres grøntsager selv.

Se en video af boligen på www.edc.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nyvej 14, 8981 Spentrup1.425.000 kr.6.223 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.072 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 231 ㎡Grund: 1097 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1974

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x