Hørgaden 43, 8981 Spentrup

Mejlby, horgaden 43 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig villa med mange muligheder

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Skøn moderniseret og energivenlig (c) villa i Mejlby beliggende unikt i skovkanten i udkanten af Mejlby med let adgang til Randers. Her får du 218 etage m2 – 36 m2 garage – kæmpe nyanlagt træterrasse (der skal laves gelænder – sælger kender en tømre og kan formidle kontakt) og en skøn have med skoven som nærmeste nabo. En villa med rige muligheder for enten den store familie, flere generationer eller evt. liberalt erhverv. Boligen er i 2 plan og har 109 m2 boligareal i stueplan og underetagen med 109 m2, hvoraf de 54 er godkendt som beboelse. Boligen fremstår velholdt og moderniseret med blandt andet lækkert HTH køkken, flot badeværelse med gulvvarme og vinduer fra 2008.

Boligens indretning: Rummelig entré med adgang til stort køkken/alrum, som ligger i åben forbindelse med stuen. Dette giver et fantastisk rum, hvor hele familien kan være samlet. Køkkenet er moderniseret i 2005 med flotte hvide fronter og en dejlig stor køkke-ø samt granitbordplade. Køkken/alrummet har et godt lysindfald fra det store vinduesparti med udgang til den sydvestvendte, nyanlagte terrasse med skøn udsigt over nærliggende huse. Endvidere findes der moderniseret badeværelse fra 2009 med gulvvarme og stor bruseniche med damp. Sidst findes der to regulære værelser, hvor den ene har udgang til terrassen.

Underetagen byder på mange muligheder, da her findes to gode værelser med indbygningsskab, køkken samt stor stue med udgang til terrassen. Ydermere findes et rummeligt badeværelse, vaskerum og to disponible rum. Ejendommen giver gode muligheder for at lave en teenageafdeling i kælderarealet eller at opdele boligen til to lejligheder.

Udearealerne byder på en sydvestvendt have med to fantastiske terrasser.

Boligen er beliggende i skønne Mejlby et stykke uden for Randers. Spentrup er inden for 5 minutters kørsel med indkøbsmuligheder, sport osv. Gode busforbindelser.

Supplerende oplysninger:
Tag:Etterniplader
Ydermur: Røde mursten
Antenneforhold og internetforbindelse: YouSee og Fiber 1000/1000 Mbits/s
Kloakforhold: Separeretkloaket spildevand + tag- og overfladevand. Vi henviser til ejendomsdatarapport
Afstand til skole og daginstitution: 4 km til skole og pasningsordning i Spentrup eller Harridslev.
Afstand til indkøb:Harridslev eller Spentrup.
Overtagelse: Hurtigst muligt…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hørgaden 43, 8981 Spentrup1.498.000 kr.7.722 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.743 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 163 ㎡Grund: 1086 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1976

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x