Vennemosevej 27C, 6270 Tønder

Abild, vennemosevej 27c 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla til den aktive familie…

Villaen byder på masser af plads til børnefamilien, der gerne vil have mange og gode indretningsmuligheder. Stueetagen har tre værelser ved siden af hinanden i den vestlige ende af boligen, så forældre og børn kan være tæt på hinanden. Ved entréen er der badeværelse. En familie med større børn, der ønsker privatliv, kan indrette forældresektion i husets østlige ende, hvor I får eget badeværelse med vaskeområde og anlæg til spabadekar eller bruseniche. Midt i huset ligger køkkenalrummet. KVIK-køkkenet er fra 2017, og herfra er der et godt overblik over børnenes leg eller lektielæsning ved spisebordet. I får godt med madlavningsplads i nordiske, tidløse rammer. Alrummet har desuden en yderst effektiv brændeovn, der på økonomisk vis varmer hele huset op. Første sal er med stor repos, hvor I kan indrette hjemmekontor eller gaming-lounge til børn og barnlige sjæle. Tilstødende er der et soveværelse. Etagen er med varmepumpe.

Garagen blev renoveret i 2021, og her er der godt med plads til hobbyværksted under de bløde spotlys. Terrassen er hegnet ind og har fire lamper med hyggelys, så I kan sidde ude i private omgivelser om aftenen. Haven er yderst nem at holde, da den består af græsplæne og en indkørsel, der adskiller jeres matrikel fra naboens.

Børnefamilier udgør en stor del af kvarteret, og der er få minutter på cykel til den integrerede daginstitution. Der er skolebus ind til Tønder, og de større børn har cirka fire kilometer til skolen, hvortil der er cykelsti hele vejen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vennemosevej 27C, 6270 Tønder1.050.000 kr.4.751 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.802 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 220 ㎡Grund: 891 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1987

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x