Gammel Digevej 1, 6270 Tønder

Møgeltønder, gammel digevej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende marskejendom nær Tønder !

Utrolig flot og velholdt, højt beliggende 2-længet Marskgård med flot udsyn fra grunden udover det flade marsklandskab. Ejendommen fremstår med facader af teglsten og med flotte munkesten i murværket mod syd og øst, tagbelægning af strå, kampestens sokkel på en del af længen mod øst samt flot pig-stens belægning, der delvis omkranser huset.

Grunden ligger højt og skråner mod syd og øst, hvilket giver et dejligt lysindfald mod haven og huset. Rundt om huset er der flere terrasser og hyggelige kroge hvor man nyde sommeraftenerne i ro og mag. Her er desuden rig mulighed for at få sig en stor have ved at tynde lidt ud i den spredte beplantning. Ejendommen er under udstykning, og udbydes til salg med 2,8 hektar, men der er mulighed for tilkøb af mere jord såfremt en køber ønsker dette.

Huset har 2 separate indgange og her er derfor god mulighed for at opdele ejendommen og udleje en del til enten helårsbeboelse eller ferieudlejning, såfremt køber ønsker dette.
Indretning fra vest: Stor og indbydende hall/entré med lyse materialer og trappe til 1. sal samt flotte træpaneler på væggene og kraftigt gulvtæppe – hvilket er gennemgående for vest fløjen. Herfra adgang til velholdt badeværelse med lyst miljø, klinkegulv og gulvvarme, fint værelse samt rummelig mellemgang med udgang til haven mod syd.
1. sal rummer stor repos med adgang til 2 værelser, toilet med vinylgulv samt stort uudnyttet loftsrum.
Indretning fra øst: Stort og rummeligt bryggers med masser af plads og praktisk vinylgulv samt separat vaskerum og separat fyrrum. Herfra adgang til fint badeværelse med klinkegulv og gulvvarme, stort soveværelse med gulvtæppe og 7 faste skabe, mellemgang med udgang til haven mod øst, stort soveværelse med gulvtæppe og varmepumpe samt et godt lysindfald fra de mange vinduer.

Husets 2 fløje bindes sammen af 2 hyggelige stuer en-suite, begge med flotte plankegulve og store originale bjælker i loftet samt brændeovn i den ene. Herfra adgang til stort og praktisk køkken med masser af skabsplads og vinylgulv.

Herudover stor garagelænge med 2 flotte rød/hvid porte mod vest og fast bund samt fint værksted i forlængelse af vest fløjen – fin mulighed for at genåbne udgangen fra beboelsen til værkstedet.

En helt igennem fantastisk Marskejendom, der sjældent udbydes til salg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gammel Digevej 1, 6270 Tønder1.275.000 kr.5.141 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.015 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 200 ㎡Grund: 28000 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1770

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x